ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ Η ΠΑΡΙ

Η Παρί Σεν Ζερμέν συμπλήρωσε το πρώτο «καρέ» των ομάδων που προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ αφήνοντας εκτός συνέχειας την Τσέλσι, την οποία μετά το «Παρκ ντε Πρενς» νίκησε απόψε με το ίδιο σκορ (2-1) και στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Το παιχνίδι έκριναν οι παίκτες μεγάλης κλάσης που διαθέτει η πρωταθλήτρια Γαλλίας και ειδικότερα οι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Άνχελ Ντι Μαρία, καθώς αμφότεροι δημιούργησαν και τα δύο γκολ, με τον Σουηδό σταρ να σκοράρει το νικητήριο και να δίνει στην ομάδα του την πρόκριση επί των «μπλε» για δεύτερο κατά σειρά χρόνο.
Ουσιαστικά, η πρόκριση έγινε απλή υπόθεση για τους παίκτες του Λοράν Μπλαν μόλις από το 16ο λεπτό. Στο σημείο εκείνο ο Ντι Μαρία έβγαλε κάθετη πάσα στον «Ίμπρα», εκείνος κινήθηκε από τη δεξιά πλευρά με τον Κέιχιλ να σπεύδει καθυστερημένα στο μαρκάρισμά του και η πάσα του στο δεύτερο δοκάρι βρήκε τον Ραμπιό να γράφει εύκολα το 0-1.
Η Τσέλσι φάνηκε ότι μπορεί να διεκδικήσει τουλάχιστον την ισοφάριση του σκορ όταν ο Ντιέγκο Κόστα, από πάσα του συμπατριώτη του Γουίλιαν, εξέθεσε την άμυνα των Παριζιάνων και τον Τιάγκο Σίλβα που τον μάρκαρε ισοφαρίζοντας με ωραία κίνηση και πλασέ στο 27΄.
Ο Κόστα, όμως, τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, κι αυτό βάρυνε καταλυτικά στο ισοζύγιο της αναμέτρησης, αφού οι γηπεδούχοι όχι μόνο δεν κατόρθωσαν να απειλήσουν έκτοτε, αλλά δέχθηκαν το μοιραίο γι΄ αυτούς γκολ στο 67΄ από τον Ιμπραΐμοβιτς, από ασίστ του Ντι Μαρία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *