Βελλίδης ήταν… και πάει!

Πρώτο στόχο του ΠΑΟΚ κατά γενική ομολογία αποτέλεσε ο 28χρονος τερματοφύλακας του ΠΑΣ, από την στιγμή που ο Ίγκορ Τούντορ μετέφερε την επιθυμία του στην διοίκηση για να βρεθεί άμεσα αντικαταστάτης του Γλύκου.  

Φρένο στην υπόθεση του Μάρκου Βελλίδη φαίνεται πως μπαίνει, με τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να δελεάσει τον διεθνή τερματοφύλακα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της Θεσσαλονίκης του πρότεινε να έρθει στον ΠΑΟΚ με την μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι. Κάτι τέτοιο δεν άρεσε στον Βελλίδη, ο οποίος θεώρησε πως δεν είναι σε θέση πλέον να μπαίνει σε δοκιμαστικές διαδικασίες, και σε συνδυασμό με την πολύ καλή πρόταση που προέκυψε σφήνα σε αυτή του ΠΑΟΚ από την Σταντάρ Λιέγης, οι σκέψεις για το άλμα στην καριέρα του είναι έντονες.

Έτσι χωρίς να αποκλειστεί και η περίπτωση του ΠΑΟΚ, η πρώτη επιλογή του Μάρκου Βελλίδη είναι ένας εκτός συνόρων σύλλογος!

Όσο αφορά τον ΠΑΣ Γιάννινα που στα μέσα της σεζόν, θα μείνει χωρίς τον βασικό του τερματοφύλακα και στυλοβάτη του τα τελευταία χρόνια, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Σταντάρ μέσα στην πρόταση της για τον Βελλίδη στέλνει και τερματοφύλακα στον.

Αφήστε μια απαντήση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *