ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΖΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΣΟΥ

Υπάρχουν τα skinny, τα boyfriend, τα mom jeans, τα cropped, τα flare (γνωστά και ως “καμπάνα”) και φυσικά, τα χαμηλοκάβαλα, τα ψηλόμεσα, τα κανονικά… Ανεξαρτήτου τάσεων, τα τζιν είναι από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και οφείλουν πάνω απ’όλα να αναδεικνύουν υπέροχα τη φιγούρα και το στυλ σου.

Για ψηλά και αδύνατα σώματα.

Ένα cropped παντελόνι με ελαφρά στενότερο τελείωμα και σκισίματα!

 

Για μικρόσωμες σιλουέτες.

Δοκίμασε ένα cropped παντελόνι με ελαφριά καμπάνα. Η ίσια γραμμή θα σου προσδώσει ύψος αλλά και όγκο στα πόδια κολακεύοντας παράλληλα το πιο λεπτό σημείο του ποδιού, τον αστράγαλο.

Για σώμα «αχλάδι».

Προτίμησε ένα παντελόνι καμπάνα με ελάχιστη ελαστικότητα για να εφαρμόζει τέλεια στις καμπύλες σου και να τις αναδεικνύει. Το σκούρο μπλε και το μαύρο θα κολακέψουν ακόμα περισσότερο τη σιλουέτα σου!

Για ζουμερό σώμα με καμπύλες.

Θέλεις ένα τζιν με καμπάνα που να ξεκινάει από το γόνατο ή ακριβώς πάνω από αυτό για να ισορροπεί τις καμπύλες σου. Επέλεξε ένα ψηλόμεσο για να κόψεις πόντους από την κοιλίτσα! Συνδύασέ το με ψηλές πλατφόρμες.

Για «αγορίστικο» χωρίς καμπύλες σώμα.

Θα επωφεληθείς από κανονική ψηλή μέση στα τζιν σου ενώ η ίσια γραμμή με vintage αναφορές θα τονίσει υπέροχα τα λεπτά σου πόδια. Επέλεξε ανοιχτές γαλάζιες αποχρώσεις.

Για σώμα «κλεψύδρα».

Διάλεξε ένα ψηλόμεσο παντελόνι που τονίζει τη λεπτή μέση σου και προτίμησε τη skinny γραμμή για να αποφύγεις τον περιττό όγκο στα πόδια. Οι σκούρες αποχρώσεις και χωρίς ξεβάμματα θα βοηθήσουν στο αποτέλεσμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *