ΤΟ GAME OF THRONES ΑΠΟΚΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ RECAP SHOW

Η επιτυχημένη σειρά The Walking Dead του AMC, απέκτησε το spin-off Fear the walking dead και ένα talk show με τους ηθοποιούς, το Talking Dead, κρατώντας το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο! Γιατί όχι και το Game of Thrones;

Όπως ήταν αναμενόμενο, το δίκτυο ΗΒΟ, ανακοίνωσε την εκπομπή, After the Thrones, για όσους δεν χορταίνουν την δράση στο Γουέστερος, που θα μεταδίδεται ζωντανά και θα σχολιάζει τις εξελίξεις του κάθε επεισοδίου ξεχωριστά, για την νέα σεζόν του Game of Thrones.

Την παραγωγή αναλαμβάνει ο Μπιλ Σίμονς, πρώην μέλος του τηλεοπτικού δικτύου ESPN, ο οποίος και αναμένεται να αναλάβει διάφορα έργα σχετικά με το HBO. Tην εκπομπή θα παρουσιάσουν οι Κρις Ράιαν και Άντι Γκρίνουολντ, παλαιότεροι οικοδεσπότες του Watch the Thrones στο Grantland (ιστοσελίδα του Σίμονς).

Κάθε εβδομάδα, θα ανακεφαλαιώνουν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, εξηγώντας τις εξελίξεις, εξερευνώντας την πολύπλοκη πολιτική και ιστορία των «θρόνων», ενώ θα προσφέρουν παράλογες και μη θεωρίες για τα μελλοντικά επεισόδια, παρέα πάντα με την βοήθεια του κοινού.

Το HBO σε επίσημη ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι το After The Thrones, θα είναι η νέα εβδομαδιαία εκπομπή που θα σχολιάζει με χιούμορ, όλα όσα γίνονται στην επιτυχημένη σειρά του HBO, Game of Thrones, ξεκινώντας με την πρεμιέρα της σειράς στις 24 Απριλίου, ενώ θα μπορεί να είναι διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες του δικτύου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *