ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΕΛΛΙΔEΙΟ

 

 

17b9be7a-6083-4405-ecee-91ed102d8f98Η Ένωση Κεντρώων και ο Bουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Σαρίδης Ιωάννης διοργανώνουν ημερίδα σήμερα, με θέμα «Η προσφυγική κρίση, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και οι ευθύνες της Δύσης», με σκοπό τη δημοσιοποίηση των στοιχείων σχετικής έρευνας για την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών.

Την περασμένη Πέμπτη (25/02/2016) ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξέφρασε τις έντονες ανησυχίες του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο σχετικά με την ανθρωπιστική κρίση, που πλήττει πρόσφυγες, μετανάστες και φτωχούς εξίσου. Καθώς δεν ταιριάζει στον πολιτικό χαρακτήρα της Ένωσης Κεντρώων η στείρα αντιπολίτευση και η ανέξοδη κριτική, ο Βασίλης Λεβέντης κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις για την εθνική πολιτική, που πρέπει να ακολουθήσουμε διεκδικώντας τα δίκαια και επιμένοντας για την παύση των εχθροπραξιών και την διατήρηση της ειρήνης. Με την πεποίθηση, πως σε αυτούς τους καιρούς οι πολιτικοί πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά ό,τι πραγματικά συμβαίνει, έτσι όπως αυτό το βιώνουν οι «πρωταγωνιστές του δράματος», ώστε με την σειρά τους να μπορούν να περιγράψουν στα κέντρα λήψης αποφάσεων τις αληθινές ανάγκες και να προτείνουν βιώσιμες λύσεις, ο βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννης Σαρίδης σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλη Λεβέντη προχώρησε σε αυτοψία κατά μήκος της προσφυγικής γραμμής από τονΠειραιά έως την Ειδομένη.

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΣΕ-ΗΜΕΡΙΔΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τα αποτελέσματα της αυτοψίας έχουν ήδη παρουσιαστεί στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων και θα δημοσιοποιηθούν μαζί με τα αποτελέσματα ευρύτερης έρευνας που διεξάγει ο βουλευτής Ιωάννης Σαρίδης σχετικά με το προσφυγικό και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, σε ημερίδα με θέμα: «Η προσφυγική κρίση, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και οι ευθύνες της Δύσης», η οποία θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη στις 23 Μαρτίου, στις 18:00 στο Βελλίδειο, στην αίθουσα «Θεσσαλονίκη».

Για προσκλήσεις και περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 3706129, 6977 935087 και ώρες από 10:00 έως
19:00.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *