ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Το Θέατρο Τέχνης ανακοινώνει ότι οι παραστάσεις της «Φρυνίχου», παρατείνονται λόγω της μεγάλης προσέλευσης και τον Μάρτιο.

Από 1η Μαρτίου το νέο πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Η παράσταση «Όσα η καρδιά μου στην καταιγίδα» του Άκη Δήμου και της ομάδας bijoux de kant σε σκηνοθεσία  Γιάννη Σκουρλέτη με τους Τάνια Τσανακλίδου, Λένα Δροσάκη, Γιάννη Παπαδόπουλο και Νικόλα Αγγελή θα παίζεται έως τις 13 Μαρτίου κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 21.15 & Κυριακή στις 19.00.

Το έργο είναι εμπνευσμένο από την εμβληματική νουβέλα του Ιωάννη Κονδυλάκη «Πρώτη Αγάπη» (1919).

Το «Σιχτίρ Ευρώ, μπουντρούμ δραχμή θα πεις και ένα τραγούδι» του Βασίλη Παπαβασιλείου θα παίζεται έως τις 8 Μαρτίου κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21.15
«Είμαι Έλλην. Ως εκ τούτου, μου είναι αδύνατον να είμαι σοβαρός. Σας ζητώ συγγνώμη.»
Ο Φωκίων Καπνίδης είναι τρόφιμος του ΑΑΨΟΥ (Άσυλο Ανιάτως Ψεκασθέντων Ολικής Υστερήσεως).
Κατέκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό για τον «Τρόφιμο της Χρονιάς» καθώς αυτοαναγορεύτηκε,» Ο Νεκρός της Αμφιπόλεως» και έκτοτε επιδεικνύει ανάλογη διαγωγή. Σήμερα ο Φ.Κ. έχει την τιμητική του.
Δίνει την καθημερινή διάλεξη που αναλαμβάνει κάθε χρόνο ο «Τρόφιμος της Χρονιάς» μπροστά σε ένα ακροατήριο που αποτελείται από τους άλλους τροφίμους, συγγενείς και φίλους καθώς και από το ιατρικό, νοσηλευτικό κτλ. προσωπικό του ιδρύματος…

«Το παιχνίδι του τέλους» του Σάμουελ Μπέκετ που θα ρίξει αυλαία στις 13 Μαρτίου παίζεται κάθε Σάββατο 18.00 & Κυριακή 21.30
Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Κωνσταντίνος Χατζής και παίζουν: Λυδία Κονιόρδου, Έλενα Τοπαλίδου, Τζίνα Θλιβέρη, Γεωργία Τσαγκαράκη.

Τα μεγάλα έργα πάντα μας αποκαλύπτουν την αλήθεια της εποχής μας, μας φέρνουν αντιμέτωπους με το νόημα της ζωής. Μας κρίνουν ιστορικά, πολιτικά, πολιτιστικά. Ο Μπέκετ βυθομετρά και με ακρίβεια νυστεριού, αναδεικνύει όλη την ουσία της ανθρώπινης ύπαρξης με όπλο το χιούμορ και την αισιοδοξία. Όχι μιας «εύκολης» αισιοδοξίας αλλά μιας πραγματικής αισιοδοξίας. Επιμένει να «παίζει» ακόμα κι αν σε κάθε αρχή βρίσκεται πάντα το τέλος.

Θέατρο Τέχνης Φρυνίχου
Φρυνίχου 14, Πλάκα, τηλέφωνα ταμείου: 210 3222464 & 210 3236732

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *