Θάνατος εργαζομένου κοινωφελούς εργασίας που εργαζόταν παράνομα

Ένας 35χρονος ο οποίος εργαζόταν παράνομα στην καθαριότητα του Δήμου Μεγαρέων έπεσε από απορριμματοφόρο και μετά από τετράμηνη νοσηλεία σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας κατέληξε. Για δολοφονία μιλούν οι συνάδελφοί του.

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες ο  35χρονος Γιώργος Σταμέλος ο οποίος αν και είχε προσληφθεί μέσω των Προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας εργαζόταν παράνομα στην καθαριότητα του Δήμου Μεγαρέων.Αποτέλεσμα, να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι κατά την πτώση του από απορριμματοφόρο του δήμου και μετά από τετράμηνη νοσηλεία σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας να καταλήξει νεκρός.

Με ανακοίνωση του το Συντονιστικό Εργαζομένων στην κοινωφελή εργασία και Συμβασιούχων Αττικής καταγγέλλει τον δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη όσο και τον πρόεδρο των Εργαζομένων του δήμου  γιατί «τόσο καιρό παρέμεναν μουγκοί και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να αποσιωπήσουν το γεγονός ότι πενταμηνίτης εργαζόταν ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε εργολάβο στην καθαριότητα με αποτέλεσμα να πέσει από το απορριμματοφόρο και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι…..Κυβέρνηση και Δήμαρχοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!!! Αυτή είναι η πολιτική τους!! Να στραγγίζουν τους εργαζομένους και μετά να τους στέλνουν στο τάφο!!», προσθέτουν οι εργαζόμενοι.

Αφήστε μια απαντήση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *