ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ;

Ο Ρομπέρτο άνοιξε την πόρτα της εξόδου, ο Ολυμπιακός απάντησε στον Σαββίδη και έδειξε για ακόμα μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο…

Ο Ισπανός πορτιέρο σε δηλώσεις του στην ισπανική έκδοση του «goal.com» άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το καλοκαίρι από το λιμάνι. «Μου λείπουν πολλά πράγματα από την Ισπανία. Σίγουρα θα επιθυμούσα να πάω σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα όπως το ισπανικό. Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα που κατακτάει τίτλους, παίζει στην Ευρώπη, αλλά ίσως να έφτασε η στιγμή να κλείσει ένας κύκλος και να ανοίξει ένας άλλος», υπογράμμισε ο Ρομπέρτο, που πέραν των άλλων θέλει να είναι κοντά στα παιδιά του που μένουν μόνιμα στην Ισπανία. Ηδη η Βιγιαρεάλ είναι μια σοβαρή υποψηφιότητα για να συνεχίσει την καριέρα του ο 30χρονος πορτιέρο.

Πάντως εξαιτίας του θορύβου που δημιουργήθηκε, ο Ρομπέρτο λίγο αργότερα έκανε διευκρινιστική δήλωση στα social media, όπου είπε ότι δεν θα κάνει τίποτα εν αγνοία του Ολυμπιακού και του Β. Μαρινάκη. «Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι ότι ο Ολυμπιακός, που είναι η οικογένειά μου, και ο πρόεδρος Β. Μαρινάκης, ο οποίος με έχει σαν γιο του από την πρώτη μέρα που πάτησα στον Πειραιά, αξίζουν όλο τον σεβασμό μου και όλη την αφοσίωσή μου στη δουλειά. Και ποτέ δεν θα έκανα κάτι που θα μπορούσε να βλάψει τον σύλλογό μου ή τους φιλάθλους του», ενώ ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε και για τα τελευταία θλιβερά γεγονότα: «Εξαιτίας όσων συμβαίνουν στις ελληνικές διοργανώσεις κανένας ποδοσφαιριστής δεν θα θέλει να έρθει σε καμία ομάδα και ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι αυτές οι πράξεις βίας χειροτερεύουν την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Απάντηση στον Σαββίδη
Χθες οι Πειραιώτες απάντησαν στις δηλώσεις του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβ. Σαββίδη, όπου του ζήτησαν να ζητήσει συγνώμη: «Με τις γελοίες, επικίνδυνες και εμπρηστικές δηλώσεις του κ. Σαββίδη δεν συμφωνούμε και δεν θα απαντήσουμε. Αντί να προκαλεί κάθε νοήμονα άνθρωπο, θα περιμέναμε από μέρους του, έστω με 48 ώρες καθυστέρηση, την καταδίκη των επεισοδίων και μια έκφραση συγνώμης προς την κοινή γνώμη της χώρας που τον φιλοξενεί».

Με εντολή του προέδρου του Ολυμπιακού, Β. Μαρινάκη, ξεκίνησαν από χθες να μοιράζονται μερίδες φαγητού στους πρόσφυγες που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά.

Μια κίνηση που θα ανακουφίσει πολλούς ανθρώπους και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους κοινωνικούς φορείς.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *