ΤΑ 5 ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΟΥ

Αν θέλεις να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου για την άνοιξη, χωρίς να μπαίνεις σε κόπο, τότε η καλύτερη λύση είναι τα… φορέματα.

Οι διάσημες ήδη έχουν κάνει τις πρώτες τους εμφανίσεις με ανοιξιάτικα φορέματα που φοριούνται από το πρωί στο γραφείο,  μέχρι το βράδυ σε μία χαλαρή έξοδο.

Οι τελευταία τάση της μόδας, θέλει τα φορέματα να είναι αέρινα, κοντά χωρίς υπερβολές. Το τζιν και το σουέτ ύφασμα έχουν την τιμητική τους, ενώ όσες αγαπούν το boho look, τότε θα το φορέσουν σίγουρα και φέτος.

  • Bohemian φόρεμα

Η Olivia Palermo δεν το έψαξε πολύ. Ένα φόρεμα με prints, μία ζώνη και μπορείς να πας οπουδήποτε.

  • Τζιν φόρεμα

Το τζιν φόρεμα κάνει δυνατό come back και η Kate Bosworth το ξέρει καλά. Τα τζιν-σαλοπέτα έχουν επίσης την τιμητική τους, καθώς και τα maxi jean dress.

  • Φλοράλ φόρεμα (χωρίς υπερβολές)

Τα περισσότερα brands δεν το παρακάνουν φέτος με τα φλοράλ,όπως δεν το παράκανε και η Emma Roberts. Περισσότερο θα δεις φλοράλ φορέματα με μία δόση vintage, παρά φανταχτερά χρώματα και extreme σχέδια.

  • Το σουέτ φόρεμα

Η Kylie Jenner το φόρεσε πρώτη και μας άρεσε πολύ. Το σουτ-καμηλό έχει την τιμητική τους, ενώ η γραμμή στα περισσότερα είναι ίσια και το μήκος κοντό. Τα κουμπιά προαιρετικά, αλλά δίνουν στιλ.

  • Το statement φόρεμα

Γεωμετρικά maxi φορέματα είναι αυτά που θα κάνουν την διαφορά φέτος. Η Blake Lively το φόρεσε πρωί, αλλά τα περισσότερα είναι ιδανικά για το βράδυ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *