«ΣΥΝΝΕΦΑ» ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ

Νέο προβληματισμό προκάλεσε στις τάξεις του Παναθηναϊκού η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» για μία ακόμη φορά παρουσιάστηκαν διπρόσωποι, με τον Αντρέα Στραματσόνι να πραγματοποιεί άστοχες αλλαγές που όπως φάνηκε και από το τελικό αποτέλεσμα όχι μόνο δεν βοήθησαν αλλά μάλλον μπέρδεψαν τους «πράσινους».

Ο Ιταλός προπονητής βρέθηκε σε κακή ημέρα, καθώς άλλαξες Βλαχοδήμο (κορυφαίο του «τριφυλλιού» και Καλτσά σκόρερ του δεύτερου γκολ, ενώ έδωσε χρόνο στον νεαρό και ανέτοιμο όπως φάνηκε Μαμούτε σε ένα κρίσιμο ντέρμπι.

Ο Παναθηναϊκός σίγουρα με τις τόσες αλλαγές που έκανε χρειάζεται χρόνο, ωστόσο η συγκεκριμένη διαδικασία φαίνεται να γίνεται ακόμα πιο δύσκολη όταν δεν γίνονται και οι σωστές επιλογές.

Οι φίλαθλοι των «πρασίνων» δεν έκρυψαν την απογοήτευση τους, έχοντας μάλιστα συγκεκριμένα πρόσωπα. Και δεν θα μπορούσαν να είναι παίκτες όχι από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά από τους παλαιότερους.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ντάνιελ Πράνιτς, με τον Κροάτη να θεωρεί πλέον απίθανη την παραμονή του στους «πράσινου» και μετά το καλοκαίρι (λήγει το συμβόλαιο του), με βάση το κλίμα που επικρατεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *