ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Στο υποκατάστημα της Ηλεκτρονικής Αθηνών στο Περιστέρι έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί της Πέμπτης δεκάδες εργαζόμενοι της εταιρίας που χθες έβαλε λουκέτο.

Εργαζόμενοι δηλώνουν ότι δεν είχαν την παραμικρή ενημέρωση για τις προθέσεις της διοίκησης της Ηλεκτρονικής και αναφέρουν ότι έμαθαν την δραματική εξέλιξη από τα μέσα ενημέρωσης.

Οι 450 εργαζόμενοι της Ηλεκτρονικής Αθηνών ζητούν τις αποζημιώσεις τους, προκειμένου να στηριχθούν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους κατά τη διάρκεια της δύσκολης προσπάθειας να βρουν αλλού εργασία.

Οι εργαζόμενοι που έχουν συγκεντρωθεί στο υποκατάστημα του Περιστερίου δημιουργούν μια επιτροπή, για να τους εκπροσωπήσει στην τριμερή συνάντηση που προγραμματίζεται το υπουργείο Εργασίας.

Η συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 11:00, μεταξύ της διοίκησης της εταιρίας, των εργαζομένων και της ηγεσίας του υπουργείου.

Όπως ανακοίνωσε αργά το απόγευμα της Τετάρτης η διοίκηση της Ηλεκτρονικής Αθήνων, η εταιρία κηρύχθηκε σε κατάσταση πτώχευσης και από σήμερα, Πέμπτη, κλειστά θα παραμείνουν όλα τα καταστήματά της.

Η διοίκηση αναφέρεται στις προσπάθειες που κατέβαλε για να συνεχιστεί η λειτουργία της εταιρίας, τονίζοντας ότι την χαριστική βολή έδωσαν τα γεγονότα του προηγούμενου καλοκαιριού και τα capital controls.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *