ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΙΣ 12 ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ- ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Τα μπλόκα «Πράσινα Φανάρια», αερογέφυρα Θέρμης, Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας έχουν ορίσει σημείο συνάντησης τον Λευκό Πύργο, με σκοπό να διανέμουν έντυπο υλικό, για να κάνουν γνωστές τις θέσεις και τα αιτήματά τους.

Παράλληλα, αγρότες από το μπλόκο του αεροδρομίου θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το κτίριο αναχωρήσεων, χωρίς να παρεμποδίσουν τον κόσμο που θέλει να ταξιδέψει, μοιράζοντας γάλα και ελιές. Επιπλέον 19.00-21.00 θα κλείσουν την είσοδο στο «Μακεδονία», αφήνοντας ωστόσο τον παράπλευρο δρόμο ανοιχτό, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος.

Το μπλόκο της Χαλκηδόνας, παρά τη συμμετοχή κάποιων στην πορεία προς το Λευκό Πύργο, θα κλείσει κανονικά σήμερα 12.00-14.00 το μεσημέρι και 18.00-21.00 το βράδυ.

Στα διόδια των Μαλγάρων, όπου υπερβαίνουν τα 800 τα τρακτέρ που βρίσκονται παρατεταγμένα, ο αποκλεισμός ξεκινά και σήμερα στις 12 το μεσημέρι και «το πότε θα ανοίξει εξαρτάτε από τον καιρό», όπως  είπε χαρακτηριστικά στο ΑΜΠΕ ο αγρότης Χαλάστρας, Αχιλλέας Καμπούρης, συντονιστής του μπλόκου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *