ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ Η ΠΕΪΛΙΝ

Την ηγετική φιγούρα της «δεξιάς» πτέρυγας του Ρεμπουμπλικάνικου κόμματος, την Σάρα Πεϊλιν του «Τea Party» θα διαθέτει πλέον στο πλευρό του ο Ντόναλντ Τραμπ, αφού η πρώην κυβερνήτης της Αλάσκα εξέφρασε την συμπαράσταση της προς το πρόσωπο του. Η υποστήριξη της μάλιστα απέναντι στον εκκεντρικό μεγιστάνα ήταν τόσο θερμή που ζήτησε από τους παρευρισκόμενους σε εκδήλωση του Τραμπ να της «δώσουν» ένα αλληλούια για τον υποψήφιο για την προεδρία της Αμερικής καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά «το κατεστημένο πρέπει να φύγει».

Στην προσπάθεια της να φιλοτεχνήσει ένα ελκυστικό πορτραίτο για τον Τραμπ η Πεϊλιν δήλωσε πως ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος είναι ο μόνος που μπορεί να «διαλύσει» την ISIS (Χρησιμοποίησε μάλιστα την έκφραση: «KICK ISIS’ ASS») και πως το γεγονός ότι είναι δισεκατομμυριούχος δεν το κάνει ελιτιστή, καθώς μεταξύ άλλων προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα. Τα πυρά της εκτοξεύθηκαν για ακόμη μια φορά απέναντι στο πολιτικό κατεστημένο για το οποίο είπε εμφατικά πως «φορά» την πολιτική ορθότητα ως «γιλέκο με εκρηκτικά».

Η εκδήλωση έγινε στην Αϊοβα, όπου οι ευαγγελικοί ρεπουμπλικανοί ψηφοφόροι υπολογίζονται ως ισχυρή πολιτική δύναμη, και είναι ακριβώς σε αυτή την δεξαμενή πολιτών που «φιγούρες» όπως η Πεϊλιν και κινήματα όπως το «Tea Party» αντλούν τους υποστηρικτές τους.

Αφήστε μια απαντήση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *