ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Το μπλόκο στην Μαραθεία Ηλείας επισκέφθηκε την Κυριακή ο Σταύρος Θεοδωράκης οπού και συναντήθηκε με αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού. Ο κ. Θεοδωράκης μετά από συζήτηση με τους αγρότες εγγυήθηκε ότι οι βουλευτές του Ποταμιού θα υπερασπιστούν τα δικαιώματα τους.

Συνεχίζει αναγνωρίζοντας ως δίκαιες τις απαιτήσεις των παραγωγών και επισημαίνει ότι οι αγρότες δεν επιθυμούν να μην φορολογούνται ή να μην πληρώνουν τις ασφαλιστικές εισφορές αλλά είναι οι άνθρωποι που παράγουν και ζουν με τον ιδρώτα τους.

Τέλος ο κ. Θεοδωράκης δηλώνει χαρακτηριστικά «Τα πράγματα είναι δύσκολα πολιτικά. Υπάρχουν πολλές αδυναμίες αυτή τη στιγμή. Δεν θέλω να βρω την ευκαιρία να επιτεθώ στην κυβέρνηση – σήμερα έχουμε και μια επέτειο ενός έτους κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ – αλλά νομίζω ότι η κυβέρνηση πρέπει να προσγειωθεί στην πραγματικότητα, να μιλήσει με τους ανθρώπους που παράγουν, που δημιουργούν και να ακούσουν πιο πολύ της φωνή τους παρά να ακούει τις φωνές των κομματικών υπαλλήλων που απ’ ότι φαίνεται αυτοί την καθοδηγούν».

 

Φωτογραφία: iefimerida

Αφήστε μια απαντήση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *