ΣΙΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΛΘ

Συνεδρίασαν εκ νέου σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης και όπως αποφάσισαν οι διοικήσεις των Σωματείων τους θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις τους με αποχή από την υπερωριακή εργασία αλλά με πορεία που θα πραγματοποιηθε’ι στη Θεσσαλονίκη

την Παρασκευή το πρωί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε συνεδρίαση που πραγματοποιήσαμε, σήμερα το πρωί, τα Σωματεία και οι Σύλλογοι των εργαζόμενων στην ΟΛΘ ΑΕ  ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ομόφωνα τη συνέχιση της  δυναμικής και μαχητικής παρουσία μας, με:

1.  Συνέχιση της Αποχής  από Υπερωρίες έως  την Πέμπτη 7/4/2016

2. Την Παρασκευή 8/4/2015  24 ωρη Απεργία (ΟΜΥΛΕ Πανλιμενική – Πανελλαδική) με συγκέντρωση στις 10.00 το πρωί στον Επιβατικό Σταθμό και Πορεία στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης

3. ομόφωνα αποφασίστηκε η συνέχιση  με ΑΠΟΧΗ από εργασία Σαββάτου – Κυριακής στις 9 & 10/4/2016, εαν δεν υπάρξουν εξελίξεις.

Οι Σύλλογοι και τα Σωματεία εργαζομένων θα συνεδριάσουμε εκ νέου στις 8/4/2016 αμέσως μετά την πορεία.

Ο ΑΓΩΝΑΣ των εργαζομένων  στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης συνεχίζεται

Διεκδικούμε :

  1. Να μην προχωρήσει η  πώληση  Ο.Λ.Θ – ΕΔΩ & ΤΩΡΑ ανάπτυξη του Δημόσιου Λιμένα
  2. Nα πραγματοποιηθούν άμεσα προσλήψεις και να στελεχωθεί  το Λιμάνι με προσωπικό πλήρους και σταθερής απασχόλησης με βάση τις πραγματικές ανάγκες.
  3. Να διασφαλιστεί το θεσμικό πλαίσιο των εργασιακών σχέσεων και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων, όπως ορίζεται από τον Ν. 2688/99 ,το Γενικό Κανονισμό Προσωπικό και τη ΣΣΕ.
  4. Λιμάνι ανοικτό στην πόλη

Οι εργαζόμενοι στα Λιμάνια είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε σκληρούς απεργιακούς αγώνες για να κατοχυρώσουμε το Δημόσιο Χαρακτήρα.

Δηλώνουμε ανυποχώρητοι……..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *