SEX SHOPS: Ο ΚΟΥΤΣΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙ…ΠΕΙΡΑΤΙΝΑ

«Είσαι σίγουρος πως θες να τα γράψεις αυτά;» με ρωτά έκπληκτος ο Βασίλης. «Δεν είναι απλώς περίεργα αυτά που θα σου πω, αλλά ακραία. Μόνο τέτοια συμβαίνουν εδώ. Ήρθε λοιπόν τύπος που παντρευόταν την Κυριακή και μου ζήτησε μια…ασύρματη δονούμενη σφαίρα την οποία θα τοποθετούσε στο αιδοίο της συζύγου του, την ώρα του μυστηρίου. Και εκείνος με ένα μικρό τηλεχειριστήριο…θα της προκαλούσε δονήσεις. Αυτό ήταν από τα κορυφαία. Άλλο: Ήρθε ένας κουτσός και μου είπε να τον ντύσω…πειρατίνα. Τι να πρωτοθυμηθώ; Μπήκε στο μαγαζί παππούς που νόμιζε ότι ήμουν ανδρολόγος, σεξολόγος, ούτε και εγώ ξέρω τι, και μου ζήτησε εγχείριση μεγέθυνσης πέους. Έχει έρθει επίσης κυρία που είδε τους δονητές και ερεθίστηκε. Μου ζήτησε μάλιστα να κάτσω δίπλα της, προφασιζόμενη πως δεν μπορεί…να διαχειριστεί το ερωτικό πάθος που την κατέλαβε. Άλλο: Κυρία, χωρίς ιδιαιτέρως ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, μου αποκάλυψε το πεσμένο στήθος της και με ρώτησε τι πρέπει να κάνει για να το ανορθώσει, αλλά και πως θα πετύχει ύγρανση του κόλπου της».

EΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΛΜΑΤΑ, ΠΟΛΛΑ ΤΑΜΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΙ.

20160216_112436(0)

20160216_112844

H μαμά του Βασίλη Λιάκου εξακολουθεί να στεναχωριέται με την δουλειά του γιού της. Ο μπαμπάς…όχι και τόσο. Τον βοήθησε κιόλας μια φορά να αλλάξει βιτρίνα. Συμπληρώνει 7 χρόνια πίσω από τον πάγκο του πωλητή στα Eros Megastores. Δύσκολο έως ακατόρθωτο να τον ξαφνιάσει κάποιος. Αν και οι επιθυμίες των πελατών, σε αντίθεση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει το κατάστημα, δεν έχουν τελειωμό και περιορισμούς, εκείνος δεν τρομάζει και αντιμετωπίζει τις καταστάσεις που προκύπτουν με χιούμορ και ψυχραιμία. Τον συμπάθησα. Ωραίος τύπος. Ευθύς, άμεσος και με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, μου παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζομαι για το ρεπορτάζ. Η ερωτική διάθεση που μπορεί να προκαλέσει ένα τέτοιο μαγάζι έχει πάψει να υφίσταται για τον Βασίλη εδώ και χρόνια. «Τα πάντα είναι δουλειά», μου εξομολογείται.

20160216_122841(0)
Βασίλης Λιάκος, πωλητής EROS MEGASTORES: Επειδή λειτουργούμε και ως e-shop της SIRINA, ξέρεις πόσα άτομα με παίρνουν για να με ρωτήσουν πως μπορούν να γίνουν pornostar;

«Η δουλειά πάει αρκετά καλά. Συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια η κίνηση λόγω οικονομικής κρίσης είναι πεσμένη, αλλά εμείς δεν αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερο πρόβλημα. Πλέον, οι περισσότεροι είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους και έχουν πέσει με τα μούτρα στο σεξ. Λείπει όμως η ψυχολογία. Για αυτό πολύς κόσμος επιλέγει βοηθητικά σκευάσματα, δηλαδή φυτικά σκευάσματα σεξουαλικής διέγερσης μπας και αισθανθεί τίποτα. Πάντως, μπορώ να σου παρουσιάσω τα top-5 προϊόντα μας. Υπάρχουν οι μεγεθυντές πέους και οι σφήνες οι οποίες χρησιμεύουν για πρωκτικές διεισδύσεις. Εννοείται τα σαδομαζοχιστικά, όπως χειροπέδες και μαστίγια. Ειδικότερα μετά τις 50 αποχρώσεις του γκρι, όλοι έβαλαν λίγο ξύλο στην ερωτική τους ζωή. Καλές πωλήσεις σημειώνει και το ζωνάτο, δηλαδή το strapon. Οι ανταλλαγές ρόλων είναι πολύ της μόδας. Έρχονται κοπέλες από τους οίκους ανοχής και ζητάνε strapon για να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους. Δηλαδή οι άνδρες δεν πηγαίνουν πλέον στα μπουρδέλα για να πηδήξουν…αλλά για να τους πηδήξουν. Το κόστος βέβαια για την υπηρεσία αυτή είναι διπλάσιο. Ξέρεις όμως ποιο είναι το νούμερο 1, αυτό που τα σπάει; Το μπιχλιμπίδι για την…διέγερση προστάτη. Το βάζουν οι άνδρες και πετάνε. Δεν χρειάζεται νομίζω να επεκταθώ παραπάνω».

20160216_123004
Μεγεθυντής Πέους

 

20160216_124409
Σφήνες.

 

20160216_123623
Strapon: Δωράκι από την γυναίκα…στον άνδρα.

 

20160216_123047
Womaniser: Κλειτοριδικός δονητής.

 

20160216_123129
WΕ VIBE: Δονητής με δύο σκέλη. Κολπικός και κλειτοριδικός.

«Εγώ μια απορία έχω: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι που ψάχνονται περισσότεροι στα ερωτικά, στον πειραματισμό, είναι από 50 έως 70 ετών. Δεν ξέρω. Είναι μήπως καταπιεσμένες φυσιογνωμίες που δεν έχουν ζήσει αυτά που ήθελαν να ζήσουν ή νιώθουν ότι κοντεύουν να φτάσουν στο σημείο μηδέν, που μετά από εκεί δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν και ψάχνουν σκευάσματα για να επιμηκύνουν την ευχαρίστηση και τις επιδόσεις τους;» αναρωτιέται ο Αντώνης.

20160216_122012

Η προσέλευση του κόσμου δεν σταματά λεπτό. Μην φανταστείτε φιγούρες περίεργες, περιθωριακές, με καμπαρντίνες, γυαλιά και καπέλα κατεβασμένα μέχρι τα μάτια. Μοιάζουν περισσότερο με καθηγητές μέσης εκπαίδευσης, εφοριακούς, ταξιτζήδες. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Περνούν το κατώφλι του sex shop με την ίδια άνεση που μπαίνουν και στο super-market της γειτονιάς τους. Πετυχαίνουμε κυρίως μεσήλικες να νοικιάζουν ερωτικά dvd από τα οποία βγάζουν τα εξώφυλλα πριν τα χώσουν βιαστικά στις εσωτερικές τσέπες των παλτών τους. Αγοράζουν επίσης φυτικά σκευάσματα σεξουαλικής διέγερσης και δονητές. Πριν βγει το πορτοφόλι προηγείται το απαραίτητο…μνημονιακό παζάρι. Καλή η ευχαρίστηση, μη την χρυσοπληρώσουν όμως. Εντοπίζουμε και ένα ζευγάρι. Ο άνδρας ρωτά θαρραλέα τον πωλητή για τις ιδιότητες μιας…τρόμπας μεγέθυνσης πέους.

Το ιεραποστολικό έχει γίνει πλέον…εξωτικό. Η επιχείρηση του έρωτα είναι προσοδοφόρα. Όπως και το φαγητό,  έτσι και το σεξ δεν λείπει από σχεδόν κανένα ελληνικό νοικοκυριό. Το αποζητούν, ψάχνουν διαρκώς τρόπους να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους, δεν φοβούνται να αποκτήσουν καινούργιες, είναι πρόθυμοι να πειραματιστούν ακόμη και με αντικείμενα που πριν από μερικά χρόνια συγκέντρωναν τις αποδοκιμασίες και την περιφρόνηση του πιο «προοδευτικού» τμήματος μιας συντηρητικής κοινωνίας. Ακόμη και τώρα, αισθάνεσαι περίεργα όταν μπαίνεις σε ένα τέτοιο μαγαζί. Δεν περιμένεις βέβαια να ζωντανέψει η γυναίκα της συσκευασίας και να σου προτείνει…παιχνιδάκια. Ανησυχείς περισσότερο μην πέσεις σε κάποιο γνωστό την ώρα που περιεργάζεσαι κάτι που δεν θα έπρεπε. Η αποενοχοποίηση δεν είναι ακόμη πλήρης. Το bangladeshnews.gr επισκέπτηκε τα ΕROS MEGASTORES για δύο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις με τους εργαζόμενους, που παρά το νεαρό της ηλικίας τους, τα έχουν δει και ακούσει σχεδόν όλα…

20160216_112352

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ.

«Η sex shop αγορά είναι μια αγορά αρκετά έως πολύ ακριβή. Τα γούστα τα ερωτικά…πληρώνονται ακριβά. Μπορείς να βρεις μεγεθυντές πέους με 189 ευρώ, κούκλες που κοστίζουν πάνω από 200 ευρώ. Αν όμως κάποιος επιθυμεί να παραγγείλει μια κούκλα ειδικών προδιαγραφών, τότε το κόστος μπορεί να ξεπεράσει και τις 2.000 ευρώ. Εγώ πιστεύω ότι το απλό sex έχει σταματήσει να καλύπτει τον πολύ τον κόσμο. Για αυτό καταφεύγουν στα sex shop. Για να εξερευνήσουν τις εναλλακτικές τους. Έρχονται και πολλά ζευγάρια» μας πληροφορεί ο Γιάννης.

20160216_132114
Γιάννης Ρήγος, πωλητής EROS MEGASTORES: Δεν θέλω να ζήσω στην ερωτική μου ζωή όσα βλέπω να διαδραματίζονται μέσα στο μαγαζί.

Εξίσου ευχάριστος και εξυπηρετικός με τον Βασίλη. Πρόθυμος να μας μιλήσει για αυτούς…και αυτά που βλέπει εδώ και χρόνια. Ο Γιάννης Ρήγος, πωλητής στα EROS MEGASTORES, «ανοίγεται» και μας εξομολογείται τις εμπειρίες του σε μια επιχείρηση η οποία τον έχει «φορτώσει» με τόσο…ερωτισμό που πλέον έχει κορεστεί. Ουδεμία αμφιβολία για τον επαγγελματισμό του. Όση ώρα μας μιλά, εξυπηρετεί και τους πελάτες που δεν σταματούν να μπαινοβγαίνουν στο μαγαζί. Ορισμένους μάλιστα, τους φωνάζει με το μικρό τους όνομα. Αν και μικρός στην ηλικία, αποπνέει ωριμότητα και σοβαρότητα. Φαντάζομαι είναι αναπόφευκτο όταν προσπαθείς να εξηγήσεις σε ένα παππού τις ιδιότητες ενός δονητή…

20160216_125753

20160216_125801(0)

«Περίεργα ε; Υπήρξαν τύποι που μου ζητήσανε ταινίες κτηνοβασίας και παιδοφιλίας. Δεν υπάρχουν γιατί είναι παράνομες. Το αστείο είναι ότι η φαντασία αρκετών πελατών μας ξεπερνά ακόμη και εκείνη των κατασκευαστών. Δεν το έχουν δει πουθενά, έρχονται στο κατάστημα μας και έχουν την απαίτηση να το διαθέτουμε. Υπήρξε μάλιστα ένας ο οποίος μου ζήτησε strapon στο οποίο όμως δεν ήθελε το ομοίωμα ενός ανδρικού πέους…αλλά ενός γυναικείου αιδοίου. Ήθελε να το φορέσει, έτσι ώστε κατά την διάρκεια της συνέρευσης, να νιώθει γυναίκα. Αυτό ήταν περίεργο. Έχουν έρθει και παπάδες. Ένας από αυτούς μου την έπεσε κιόλας».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *