ΡΕΚΟΡ ΣΤΙΣ ΤΑΠΕΣ Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ – ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BUCKS

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αγγίζει το triple-double και να κάνει ρεκόρ καριέρας στις τάπες, οι Bucks επιβλήθηκαν κέρδισαν τους Sixers στην παράταση.

Τα κάνει όλα και συμφέρει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Ο Έλληνας φόργουορντ ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ένας παίκτης-ορχήστρα για τους Bucks, τελειώνοντας τον αγώνα με τους Sixers με 14 πόντους, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 3 κλεψίματα και 5 κοψίματα (ρεκόρ καριέρας) σε 40 λεπτά συμμετοχής! Το τελευταίο του κόψιμο, μάλιστα, σφράγισε και το “διπλό” των Bucks στην Philadelphia με 109-108, σε ένα από τα πιο περίεργα παιχνίδια της χρονιάς.

Το Milwaukee είχε από την αρχή το πάνω χέρι στον αγώνα, ξεφεύγοντας με 17-6 και 29-23 στην πρώτη περίοδο, ενώ στην δεύτερη περίοδο εκτόξευσε την διαφορά στους 16 πόντους (43-27) πηγαίνοντας τελικά στα αποδυτήρια προηγούμενο με 62-45 χάρη σε τρίποντο του Γιάννη. Εκεί, ωστόσο που όλα έδειχναν ιδανικά για τους Bucks, θα ερχόταν η αντίδραση των Sixers.

Με τον Robert Covington να σκοράρει συνεχώς από την περιφέρεια και την άμυνά τους να πνίγει τους Bucks, οι γηπεδούχοι άρχισαν να ροκανίζουν την διαφορά σιγά-σιγά, μειώνοντας αρχικά σε 76-70 στο φινάλε της τρίτης περιόδου, ενώ πέρασαν μπροστά με 98-96 λίγο πριν το τέλος της τέταρτης περιόδου. Τότε όμως ήταν που ο Γιάννης με λέι-απ ισοφάρισε σε 98-98, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Στο έξτρα πεντάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν φουριόζοι, ξεφεύγοντας με 109-102, δείχνοντας να καθαρίζουν το ματς. Δύο συνεχόμενα τρίποντα των Sixers, όμως, τους έφεραν εκ νέου σε απόσταση αναπνοής (109-108), με την Philadelphia να χάνει ωστόσο στο τέλος τρεις ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Khris Middleton με 36 πόντους, 6 ριμπάουντ και 9 ασίστ, με τον John Henson να ακολουθεί με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ. Για τους 76ers, ο Ish Smith είχε 22 πόντους, 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ο Jerami Grant 21 πόντους και ο Covington 19 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *