«ΡΑΝΤΕΒΟΥ» ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΜΕ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος την Τρίτη, θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Επί τάπητος αναμένεται να τεθεί τόσο το μείζον ζήτημα της προσφυγικής κρίσης, όσο και οι τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της οικονομίας.

Ο κ. Θεοδωράκης θα μιλήσει παράλληλα, σε εκδήλωση που διοργανώνει η ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με τίτλο «Αλληλεγγύη Χωρίς Σύνορα». Στόχος της εκδήλωσης είναι να καταδειχθεί η συμπαράσταση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στους πρόσφυγες και στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος του Ποταμιού θα συναντηθεί τόσο με την Ύπατη Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, Φεντερίκα Μογκερίνι όσο και με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Φρανς Τίμερμαν.

Τέλος, θα μιλήσει στην ομάδα των Φιλελευθέρων και Δημοκρατών, αποδεχόμενος την πρόταση του Γκι Φερχόφσταντ, ο οποίος ζήτησε από τον κ. Θεοδωράκη να αναφερθεί στο μεγάλο ζήτημα των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, γιατί, σύμφωνα με τον ίδιο, το Ποτάμι είναι το μοναδικό κόμμα στην Ελλάδα που θεωρεί τις μεταρρυθμίσεις τον απόλυτο ρυθμιστικό παράγοντα για μια οικονομία που πεθαίνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *