Ψάχνει άλλοθι για το έγκλημα

Στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει την αποτρόπαιη πράξη του, ο 40χρονος συζυγοκτόνος της Κοζάνης, σε απολογία του στον ανακριτή δήλωσε πως η 37χρονη Ανθή Λινάρδου έπασχε πιθανότατα από επιλόχεια κατάθλιψη, που μάλιστα την είχε οδηγήσει στο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας το 2012.

Η Ανθή μετά τη γέννηση των δυο παιδιών της το 2008 και το 2010 άλλαξε άρδην συμπεριφορά, γεγονός που είχε αρχίσει να ανησυχεί τον ίδιο με αποτέλεσμα να της προτείνει την επίσκεψη σε ειδικό γιατρό (ψυχολόγο), ο οποίος μάλιστα της συνέστησε και φαρμακευτική αγωγή. Τίποτα όμως δε φαινόταν να την ικανοποιεί και δήλωνε όλο και συχνότερα στο σύζυγό της πως θέλει να αλλάξει τρόπο ζωής, να εγκαταλείψει τον ίδιο -παίρνοντας μαζί τα παιδιά τους- και μετακομίζοντας κάπου άλλου, μακριά από το χωριό, μακριά από τον Βελβεντό.

Η όλη κατάσταση εκτροχιάστηκε όταν η ίδια έκανε την απόπειρα αυτοκτονίας το 2012. Βέβαια, τα όρια του 40χρονου Τάσου Τσιουχάρα ήρθαν να δοκιμάσουν οι υποψίες του πως η σύζυγός του διατηρούσε τηλεφωνική και διαδικτυακή επαφή με έναν πρώην σύντροφό της.

Τελικά, το βράδυ του Σαββάτου στις 9/1/2016 ο 40χρονος έπαιξε με τις αντοχές του και έχασε, το έγκλημα πάθους διεπράχθη και ο χειρότερος φόβος του έγινε πραγματικότητα: έχασε και γυναίκα και θα ναι μια για πάντα μακριά από τα δυο του παιδιά.

Αφήστε μια απαντήση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *