ΠΡΩΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΗΣ Α1

Μετά από 26 παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τους αγώνες των προημιτελικών και ημιτελικών, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ξεκινούν σήμερα στο ΣΕΦ (19:30) τη σειρά των τελικών που θα αναδείξουν τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Τα παιχνίδια αρχίζουν από την έδρα των «ερυθρόλευκων», που ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο πρωταθλητής για το 2016 θα κριθεί στις τρεις νίκες.

Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, το «Ειρήνης και Φιλίας» θα είναι κατάμεστο και οι γηπεδούχοι είναι έτοιμοι για να διεκδικήσουν τον δεύτερο σερί τίτλο τους, απέναντι όμως σε έναν αντίπαλο που είναι ισάξιος.

Πέρυσι ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 3-0 των «πρασίνων» για να κατακτήσει το 12ο πρωτάθλημα, όντας εμφανώς ανώτερος. Μοναδικό πρόβλημα στους γηπεδούχους είναι η ψυχολογία του Πρίντεζη, που έχασε τα ξημερώματα τον πατέρα του, αλλά θα αγωνιστεί.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, από την άλλη, έχει στη διάθεσή του τόσο τον Διαμαντίδη όσο και τον Καλάθη, όχι όμως τους Γιάνκοβιτς, Παπαγιάννη. Ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή, 22 Μαΐου, στο κλειστό του ΟΑΚΑ (19:30).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *