ΠΡΩΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ

H 1η Έκθεση Κινητικότητας,  για την προώθηση ευκαιριών σε όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν ή να σπουδάσουν στο εξωτερικό πραγματοποιείται τη Δευτέρα 7 Μαρτίου , από τις 12:00 έως τις 21:00, στον Κόμβο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας «Innovathens», στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Η εκδήλωση  έχει τη στήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και συνδιοργανώνεται από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), το British Council και το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus Ελλάδος (Erasmus Student Network Greece).

Εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις 19.30 θα απευθύνει ομιλία ο Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας, Άρης Περουλάκης σχετικά με τα ευρωπαϊκά προγράμματα κινητικότητας των νέων.

Οι παρευρισκόμενοι θα μπορέσουν να λάβουν τις κατάλληλες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Erasmus+, τις προσφερόμενες υποτροφίες, τις σπουδές στο εξωτερικό, τα Summer Schools, προγράμματα ανταλλαγής και κατάρτισης, τον Εθελοντισμό, τα Ερευνητικά Προγράμματα, τις ευκαιρίες ανάπτυξης σταδιοδρομίας και εργασίας στο εξωτερικό καθώς και πολλές άλλες δράσεις σχετικά με την κινητικότητα στο εξωτερικό.

 Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *