ΠΡΩΤΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΣΠΕΡΣ, ΧΙΤ ΚΑΙ ΚΛΙΠΕΡΣ

Επίδειξη δύναμης έκανε το Σαν Αντόνιο απέναντι στο Μέμφις, το οποίο συνέτριψε με 106-74 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ και υποχρέωσε τους Γκρίζλις στη βαρύτερη ήττα της ιστορίας τους σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος.

Οι Σπερς «απογειώθηκαν» στην τρίτη περίοδο, όταν σούταραν με ποσοστό ευστοχίας 68% και έστειλαν τη διαφορά στους τριάντα πόντους.

Ο Καουάι Λέοναρντ είχε 20 και ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ 17 πόντους για τους Τεξανούς, που ξεκούρασαν τους βασικούς τους στο τέταρτο 12λεπτο, ενώ για τις «αρκούδες» ο Βινς Κάρτερπέτυχε 16 πόντους.

Το Μαϊάμι έφτασε επίσης άνετα στο 1-0 νικώντας τη Σάρλοτ με 123-91. Ο Λουόλ Ντενγκ μέτρησε 31 πόντους και ο Χασάν Γουάιτσαϊντ 21, ενώ από τους Χόρνετς υπέρτεροι ήταν οι Νικολά Μπατούμ με 24 και Κέμπα Γουόκερ με 19 πόντους.

Το ίδιο εύκολα άνοιξαν… λογαριασμό οι Κλίπερς απέναντι στους Μπλέιζερς, των οποίων επιβλήθηκαν με 115-95 και τους περιμένουν στο Λος Άντζελες τα ξημερώματα της Πέμπτης για τον δεύτερο αγώνα.

Ο Κρις Πολ μεγαλούργησε με 28 πόντους, 11 ασίστ και 6 ριμπάουντ, Μπλέικ Γκρίφιν και ΝτεΆντρε Τζόρνταν πρόσθεσαν 19 και 18 πόντους αντίστοιχα, ενώ για το Πόρτλαντ ο Ντέμιεν Λίλαρντ είχε 21 πόντους και 8 ασίστ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *