«ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ;» ΡΩΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Κουτσούκο αναφορικά με τον αριθμό των μετακλητών υπαλλήλων.

Στην έντονη κριτική που ασκείται στην Κυβέρνηση λόγω του διορισμού ως μετακλητών υπαλλήλων συγγενικών προσώπων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ο αρμόδιος για τη Δημόσια Διοίκηση Αναπληρωτής Υπουργός κύριος Βερναδάκης, προσπάθησε να απαντήσει προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, αναφέροντας ότι η Κυβέρνηση « δεν δημιουργεί στρατιές μετακλητών» και ότι οι διαδικασίες διορισμού τους, είναι νόμιμες.
Επειδή ο Πρωθυπουργός έχει αναφερθεί επανειλημμένα ότι θα «καταργήσει τον στρατό των μετακλητών και των συμβούλων» και επειδή η Κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι το «νόμιμο είναι και ηθικό»
Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:
– Πόσοι είναι συνολικά οι μετακλητοί Υπάλληλοι στα γραφεία των κυβερνητικών στελεχών (Πρωθυπουργός –Υπουργοί – Αναπλ. Υπουργοί – Υφυπουργοί –Γεν. Γραμματείς – Ειδικοί Γραμματείς -Πρόεδροι Ν.Π.Δ.Δ. κλπ)
– Να κατατεθούν συγκεκριμένα στοιχεία με όνομα και επώνυμο, τυπικά και ουσιαστικά προσόντα των μετακλητών υπαλλήλων, ανά φορέα και κυβερνητικό στέλεχος .
– Να κατατεθεί η ένταξή τους στα νέα κλιμάκια του μισθολογίου των Δ.Υ. καθώς και το σύνολο των αποδοχών τους.

Αφήστε μια απαντήση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *