ΠΩΣ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙΣ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ

Ο Μάρτιος είναι από τους πιο περίεργους μήνες καθώς ποτέ δεν ξέρεις πότε θα βρέξει και πότε θα έχει ζέστη. Εμείς ετοιμάσαμε ένα μίνι οδηγό για να σε βοηθήσουμε με τα καθημερινά σου λουκ.

 

1. Το αντιανεμικό τζάκετ είναι ιδανικό για αυτή την περίοδο, αφού είναι λεπτό και χωράει και στην τσάντα σου.

2. Πες ναι στα layers με ένα κοντομάνικο t-shirt και ένα πουλόβερ από πάνω. Μπορείς ανά πάσα στιγμή να μείνεις με το κοντομάνικο αν ζεσταθείς.
3. Συνήθως οι απότομες αλλαγές του καιρού, έχουν αντίκτυπο στη διάθεσή μας. Φώτισε τα σύνολά σου με χαρούμενα ζωηρά χρώματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση.
4. Το αέρινο ανοιξιάτικο φόρεμα με ένα πανωφόρι και τα μποτάκια ή τα αθλητικά σου είναι μια καλή επιλογή αυτές τις μέρες.
5. Τα δερμάτινα ρούχα είναι must φέτος την άνοιξη. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να τα αξιοποιήσεις.
6. Ντύσου απλά και κάνε τη διαφορά με ένα καπέλο που συν τοις άλλοις θα προστατέψει τα φρεσκολουσμένα σου μαλλιά από το ψιλόβροχο.
7. Τα suede (τζάκετ, φορέματα, αξεσουάρ) είναι ακόμη μια ωραία πρόταση για αυτή την εποχή με την προϋπόθεση να μη βρέχει.
8. Το off shoulders πουλόβερ που ναι μεν σε κρατάει ζεστή αλλά χωρίς να ιδρώνεις, αποτελεί κομμάτι κλειδί γι’ αυτή την εποχή και μην ξεχνάς ότι οι ώμοι είναι από τα πιο σέξι σημεία του γυναικείου σώματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *