ΠΟΛΟ: ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ WORLD LEAGUE Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

Η Εθνική Ανδρών προκρίθηκε στην τελική φάση του World League, για πρώτη φορά μετά το 2008, παρά την ήττα με 10-13 στο Ζέντες της Ουγγαρίας από τους Μαγυάρους.

Η «γαλανόλευκη» ομάδα κατέλαβε την πρώτη θέση στον Α΄ προκριματικό όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων από τους Ούγγρους και θα είναι παρούσα στο φάιναλ 8, που θα διεξαχθεί στην πόλη Χουιζού (Κίνα) από τις 21 έως τις 26 Ιουνίου.

Η Εθνική ξεκίνησε δυνατά και είχε το προβάδισμα ως τα μέσα της δεύτερης περιόδου, αλλά ένα ξέσπασμα των γηπεδούχων τους έφερε στο +3 (9-6) στα μέσα του τρίτου οκταλέπτου και η πρόκριση μετατράπηκε σε θρίλερ, καθώς με διαφορά τεσσάρων τερμάτων θα περνούσαν οι Ούγγροι.

Οι Βλαχόπουλος και Φουντούλης ισοφάρισαν σε 9-9, η Ουγγαρία έτρεξε σερί 3-0 και προηγήθηκε 12-9 και 13-10 στα 2΄20΄΄ πριν το τέλος, αλλά οι διεθνείς «έβγαλαν» την καθοριστική άμυνα με παίκτη λιγότερο και κράτησαν τη διαφορά σε επίπεδα πρόκρισης.

Τα γκολ της ελληνικής ομάδας σημείωσαν οι, Φουντούλης 5, Βλαχόπουλος 4 και Ποντικέας, ενώ για τη γηπεδούχο σκόραραν οι, Ντένες Βάργκα 4, Βάμος 3, Χοσνιάνσκι 2, Χάραϊ 2, Ζαλάνκι καιΝτάνιελ Βάργκα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *