ΠΟΛΟ: ΝΤΕΡΜΠΙ «ΑΙΩΝΙΩΝ» ΣΤΟ FINAL-4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η κλήρωση των δύο ημιτελικών αγώνων του 17ου final-four του Κυπέλλου Ελλάδας πόλο Ανδρών, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 4 και 5 Μαρτίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης.
Τα ζευγάρια των ημιτελικών της 4ης Μαρτίου είναι:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Να σημειωθεί ότι αρχική πρόθεση των ανθρώπων της ΚΟΕ ήταν η ανάθεση του φάιναλ-φορ στην Πάτρα ή σε κάποια άλλη πόλη της περιφέρειας, όμως για διάφορους λόγους αυτό δεν κατέστη εφικτό κι έτσι φέτος θα είναι μία από τις λίγες φορές που η τελική φάση του κυπέλλου θα φιλοξενηθεί εντός του λεκανοπεδίου της Αττικής.

Λόγω της συνύπαρξης των δύο «αιωνίων» αντιπάλων στην τελική τετράδα και του φόβου επεισοδίων, η ΚΟΕ αναμένεται να είναι ιδιαίτερα φειδωλή στο θέμα της διάθεσης των εισιτηρίων.

Όπως εξήγησε ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Σπηλιωτόπουλος, θα δοθούν από 30 ονομαστικές προσκλήσεις στα τέσσερα σωματεία που συμμετέχουν, ενώ ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία της ΚΟΕ να βρεθούν στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης παιδιά από τα τμήματα υποδομής των τεσσάρων συλλόγων.

Οι οργανωτικές λεπτομέρειες και τα θέματα ασφάλειας του φάιναλ-φορ θα συζητηθούν στην καθιερωμένη σύσκεψη με την Αστυνομία και όλους τους εμπλεκόμενους στην διοργάνωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *