ΠΙΕΡΙΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 46ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΕ ΚΑΝΝΑΒΗ ΣΕ ΧΩΡΟ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΖΩΩΝ

Ένας 46χρονος που δραστηριοποιούταν στη διακίνηση και την καλλιέργεια κάνναβης σε περιοχή της Πιερίας συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του νομού.

 

Ο 46χρονος εντοπίστηκε χθες το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας και σε έρευνα που ακολούθησε σε χώρο εκτροφής ζώων ιδιοκτησίας του, αλλά και σε διπλανό αρδευτικό κανάλι, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, συνολικά 77 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 7 συσκευασίες που ήταν επιμελώς κρυμμένες, με συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 5 κιλών και 161 γραμμαρίων κάνναβης, ένα λειτουργικό πιστόλι με γεμιστήρα και 10 φυσίγγια των 7,62 χιλιοστών, ένα πιστόλι τύπου «replica», 1 κινητό τηλέφωνο και εξοπλισμός που χρησιμοποιούταν για την καλλιέργεια των φυτών.

Ο 46χρονος με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για καλλιέργεια, εμπορία, κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *