«ΠΑΡΩΝ» Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Στην αποκάλυψη της πρόθεσης του να ενισχύσει την Εθνική Ανδρών το προσεχές καλοκαίρι προχώρησε ο Γιάννης Μπουρούσης σε συνέντευξη του στη NOVA. «θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα για ακόμη ένα καλοκαίρι και μετά… βλέπουμε», είπε αρχικά ο Έλληνας σέντερ.

Kαι πρόσθεσε: «Από το 2005 είμαι ασταμάτητα 11 χρόνια στην Εθνική. Είμαι εκεί, προσπαθώ και θεωρώ μεγάλη μου τιμή να καταφέρουμε να πάρουμε ένα μετάλλιο με την Εθνική. Δεν τα καταφέραμε το καλοκαίρι και μας πόνεσε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι μπορώ να δώσω για άλλο ένα καλοκαίρι. Μακάρι να μπορούσα να είμαι τελευταίος και ας παίρναμε μετάλλιο. Ακόμα και ένα λεπτό να παίζω είμαι ευτυχισμένος. Η Εθνική ομάδα δεν έχει συμβόλαια».

Παράλληλα, ο σέντερ της Λαμποράλ Κούτσα μίλησε και για τις προσεχείς αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ της Euroleague, εκεί όπου η ισπανική ομάδα θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας, σχολιάζοντας:

«Ξέρω ότι θα αγωνιστώ απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια. Πρώτα έχουμε ένα ματς πρωταθλήματος και μετά θα δώσουμε 110% στην έδρα μας για να πάρουμε τις νίκες. Αυτός που έχει το πλεονέκτημα έδρας είναι το φαβορί. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε το φαβορί, αλλά σίγουρα θα διεκδικήσουμε την πρόκριση. Τώρα είναι εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Τώρα μετράει η καρδιά και συγκέντρωση. Υπήρχαν ομάδες-τρένο τα προηγούμενα χρόνια και στα πλέι οφ άλλαζαν τα πράγματα. To Top-16 τελείωσε και από εδώ και πέρα είναι ξεχωριστό. Εχουμε δείξει ότι μπορούμε να νικήσουμε σε άλλες έδρες. Δείξαμε χαρακτήρα στα ματς με τις ισπανικές ομάδες. Κοιτάμε το πρώτο παιχνίδι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *