ΠΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΥΛ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ FASHION ICON ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑΤΙΩΝ

Πάρε μαθήματα στυλ από το απόλυτο fashion icon των τελευταίων δεκαετιών…

Η Κέιτ Μος αποτελεί έμπνευση των street style εμφανίσεων των fashionistas αλλά και μερικών από των διασημότερων fashion designers, αφού το προσωπικό της στυλ άλλαξε δεδομένα στο χώρο της μόδας!

Με ροκ attitude και bohemian χαρακτήρα, τάραξε τα νερά της μόδας και δημιούργησε το δικό της,μοναδικό στυλ που κάθε κορίτσι θέλησε να αντιγράψει. Το χειμερινό της λουκ είναι απλό, leather κομμάτια, σουέντ και skinny παντελόνια είναι οι πρωταγωνιστές και το mix & match έχει κυρίαρχο ρόλο.

Στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις του τοπ μόντελ πρωταγωνιστούν τα έντονα Prints, τα boho ρούχα, οι αέρινες γραμμές και τα εντυπωσιακά αξεσουάρ!

Δες τα πιο hot spring looks της Κέιτ Μος και εμπνεύσου για μοναδικές εμφανίσεις:

#1 Total Black:1

Η… στολή της Κέιτ Μος! Το κλασσικό και αγαπημένο της μαύρο skinny παντελόνι συνδυάζεται με silk πουκάμισο και αυστηρό blazer ενώ οι μυτερές γόβες χαρίζουν αισθησιασμό και θηλυκότητα στο σύνολο.

#2 Fresh Print:2

Παίξε με funky prints, αλλά με προσοχή! Το τοπ μόντελ συνδυάζει το ιδιαίτερο πουκάμισο με μαύρα, leather κομμάτια, χωρίς υπερβολές και έντονα χρώματα.

#3 Bohemian Τοπ:3

Το embellished τοπ συνδυάζεται με ένα κλασσικό σορτς και αρχαιοελληνικά σανδάλια, ενώ τα αξεσουάρ στα χέρια απογειώνουν το σύνολο.

#4 Kimono Love:4

Το statement κομμάτι και τα ανοιξιάτικα αξεσουάρ είναι αρκετά για να αποθεώσουν μια μοναδική, ανοιξιάτικη εμφάνιση.

#5 Pop Colors:5

Η σταρ του μόντελινγκ ποντάρει σε φούξια σύνολο και χαρίζει έξτρα glam με εντυπωσιακά, λαμπερά κοσμήματα.

#6 Printed Jacket:6

Από το πρωί, μέχρι το βράδυ ένα ιδιαίτερο τζάκετ με πολύχρωμα σχέδια θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στις πιο stylish εμφανίσεις σου.

#7 Στην παραλία:7

Αντί για παρεό, η Κέιτ Μος επιλέγει μια χαλαρή μπλούζα με έντονα prints και απολαμβάνει τις ανοιξιάτικες βόλτες της κοντά στη θάλασσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *