ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ» ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΟΜΣΕΝ – ΒΕΛΚΟΥΛΕΣΚΟΥ

Αίσθηση προκάλεσε η «ομολογία» στη Βουλή του βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλου ότι η κυβέρνηση «έβγαλε στη φόρα» το διάλογο μεταξύ των στελεχών του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν και Βέλια Βαλκουλέσκου, ο οποίος δημοσιεύτηκε στα WiKi Leaks.

«Στη σελίδα 116 έχουμε ήδη δεσμευθεί για αυτά που ζητάνε. Την ίδια στιγμή τα 3 σε ένα ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ – ΝΔ έχουνε μια λύσσα απίστευτη. Τι άλλο μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση όταν έβγαλε στη φόρα το διάλογο Τόμσεν – Βαλκουλέσκου… Το παλεύει με νύχια και με δόντια το ΔΝΤ. Πώς θα το έκαιγε διαφορετικά» είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος κατά την τοποθέτησή του στις Επιτροπές Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητείται το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο.

 Η τοποθέτηση αυτή του κ. Παπαχριστόπουλου έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την επίσημη και ρητή θέση της κυβέρνησης ότι ουδεμία σχέση είχε η ίδια ή οι ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών με την επίμαχη διαρροή.

Μετά το σάλο που προκάλεσε η δήλωσή του, ο κ. Παπαχριστόπουλος υποστήριξε ότι οι δηλώσεις του παρερμηνεύτηκαν και πως όταν είπε ότι η κυβέρνηση έβγαλε στη φόρα τον διάλογο, εννοούσε πως καλώς έκανε η κυβέρνηση και σήκωσε το θέμα γιατί το έκαψε. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ υποστήριξε ακόμη ότι οι δηλώσεις του παρερμηνεύτηκαν όπως παρερμηνεύτηκε και η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, για το νόμισμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *