ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ

<<Θα το διακόψω αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, να πιέσουν την ΕΠΟ για να εφαρμοστούν οι κανονισμοί και να μην επαναληφθούν κρούσματα όπως αυτά του Ηλία Σπάθα και του Μιχάλη Κουκουλάκη αλλά και κρούσματα βίας», ζήτησε ο Σταύρος Κοντονής από τους εκπροσώπους της Super League στην συνάντηση που είχε μαζί τους στο υφυπουργείο Αθλητισμού, το μεσημέρι της Παρασκευής (22/1).

«Είμαστε στο όριο, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα διακόψω το πρωτάθλημα. Το κράτος δεν έχει άλλη λύση, αν δεν λυθεί το θέμα της βίας. Το ίδιο το ποδόσφαιρο αυτοκαταστρέφεται, πρέπει να βοηθήσετε τον εαυτό σας και την πολιτεία. Τα φαινόμενα βίας δεν θα γίνουν πλέον ανεκτά, δεν θα υπάρχει άλλη ανοχή.

Θέλουμε όλοι μαζί να δουλέψουμε για την ισονομία και το καλό ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να δηλητηριάζεται η ελληνική κοινωνία και η νεολαία από φαινόμενα βίας. Και δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό και να μην αναλαμβάνει κανείς τις ευθύνες του», τόνισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

Ακόμη τους «κατηγόρησε» ότι φοβούνται να υποδείξουν τους ταραξίες στην αστυνομία. Και όπως τους είπε «δεν κάνετε τίποτα για να φύγουν από το γήπεδο».

Οι ομάδες του έκαναν παράπονα ότι ο πειθαρχικός κώδικας είναι εξοντωτικός και ο κ. Κοντονής τους απάντησε ότι «αυτό είναι δικό σας θέμα, δεν περνάει από το δικό μου χέρι».

Μετά το τέλος της συνάντησης δεν έγιναν δηλώσεις και οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ της λίγκας έφυγαν για τα γραφεία του συνεταιρισμού στην οδό Αστροναυτών στο Μαρούσι προκείμενου να διεξαχθεί το ΔΣ της Super League.

Εκεί θα είναι και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος απείχε από τη συνάντηση στο υφυπουργείο. Έξω από τα γραφεία της λίγκας είναι μια κλούβα των ΜΑΤ αλλά και αστυνομική δύναμη προς αποφυγή «εκπλήξεων» από οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Αφήστε μια απαντήση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *