Παναγιώτης Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση δεν έχει μέλλον

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνέντευξη του από την πόλη των Ιωαννίνων δήλωσε ότι «όσο η κυβέρνηση Τσίπρα επιμένει στο αντιασφαλιστικό της έκτρωμα τόσο πιο βαθιά πριονίζει το κλαδί που κάθεται και πολύ γρήγορα θα σωριαστεί με γδούπο».

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επισημαίνει τις κοινωνικές κινητοποιήσεις που έρχονται μαζί με το επερχόμενο ασφαλιστικό και χαιρετίζει των αγώνα των επαγγελματιών και των αγροτών απέναντι στα μνημόνια.

Συνεχίζει με σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αναφέρει «Ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι πιο μνημονιακός και από το ίδιο το μνημόνιο και δεν συνιστά ο ίδιος και η ΝΔ εναλλακτική λύση στην κυβέρνηση Τσίπρα, αλλά αποτελεί τη συνέχιση και ολοκλήρωση του μνημονιακού ενταφιασμού της χώρας και του λαού».

Τέλος επισημαίνει ότι «σήμερα Στουρνάρας, κυβερνητικοί κύκλοι και συστημικά μέσα ενημέρωσης επαναφέρουν τις γελοιότητες περί κατάληψης του Νομισματοκοπείου για να αποπροσανατολίσουν και για να ανακόψουν το ρεύμα υπέρ του εθνικού νομίσματος, το οποίο σε λίγο θα είναι πλειοψηφικό μέσα στο λαό. Το εθνικό νόμισμα, στο πλαίσιο ενός ριζοσπαστικού προοδευτικού προγράμματος, είναι η μόνη θετική διέξοδος για τη χώρα».

 

Αφήστε μια απαντήση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *