Ο Ζιντάν θα προσπαθήσει να φέρει την Ρεάλ ξανά εκεί που της αξίζει,στην κορυφη…

Μέσα Ιανουαρίου πλέον και η ποδοσφαιρική σεζόν συνεχίζει ύστερα από τη μίνι διακοπή των εορτών.
Στην Ισπανία το ντέρμπι μεταξύ των τριών διεκδικητών του τίτλου(Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης) καλά κρατεί. Στο τέλος της 20ης αγωνιστικής συναντάμε την Ατλέτικο στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δύο βαθμούς μπροστά από τους Καταλανούς(η Μπαρτσελόνα έχει ένα παιχνίδι λιγότερο λόγω συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων).Η κορυφή όμως έχει θέση μόνο για έναν.
Στο ξεκίνημα του 2016 η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτή που έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Η αιτία έχει ονοματεπώνυμο, Ζινεντίν Ζιντάν. Οι ιθύνοντες του συλλόγου φαίνεται πως στο πρόσωπο του παλαίμαχου αστέρα βρήκαν την φιλοδοξία και τη δίψα για τίτλους και καταξίωση που έλειπε από την ομάδα τα τελευταία χρόνια. Το κακό με τους Μαδριλένους είναι το γεγονός πως μας είχαν καλομάθει τόσα χρόνια κατακτώντας, τουλάχιστον, έναν και παραπάνω τίτλους μέσα στην χρονιά.
Ο τρόπος παιχνιδιού των ποδοσφαιριστών της ομάδας έχει αλλάξει εμφανώς μετά την απόλυση του Ισπανού τεχνικού, Ράφα Μπενίτεθ. Η τριπλέτα της επίθεσης, γνωστή ως BBC(Γκάρεθ Μπέιλ, Καρίμ Μπενζεμά, Κριστιάνο Ρονάλντο) έχει πάρει φωτιά, με «μπροστάρη» τον Ουαλό, ο οποίος σκοράρει ακατάπαυστα. Ρονάλντο και Μπενζεμά κι αυτοί με την σειρά τους βοηθούν τα μέγιστα σε κάθε νίκη των μερένχες.
Ο Γαλλοαλγερινός έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στον πάγκο των γκαλάκτικος, οι οποίοι έχουν πετύχει από πέντε τέρματα στους δύο τελευταίους αγώνες, και ίσως να είναι ο κρίκος που έλειπε για να δέσει όλη αυτή η αλυσίδα αστέρων που απαρτίζει την ομάδα.
Συνοψίζοντας, το μόνο που θα θέλαμε να προσθέσουμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’αυτόν τον μεγάλο ποδοσφαιριστή για τις θεαματικές στιγμές που μας έχει χαρίσει και μια ευχή για καλή επιτυχία στο νέο του εγχείρημα.

Αφήστε μια απαντήση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *