Ο SILVERT HOYEM ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

Ο Sivert Høyem επιστρέφει στην Ελλάδα, για μια μίνι περιοδεία, έχοντας στις αποσκευές του τον καινούριο του δίσκο με τίτλο Lioness.

Η ιδιαίτερη σχέση του ελληνικού κοινού με τον Sivert Høyem ξεκίνησε πριν 15 χρόνια, με την πρώτη εμφάνιση των Madrugada στο ιστορικό «Ρόδον». Η σχέση αυτή που στηρίζεται στην αμοιβαία αγάπη κοινού και καλλιτέχνη, ανανεώνεται και μεγαλώνει, όπως συμβαίνει και με το κοινό αυτού του σπουδαίου τραγουδοποιού. O Ηoyem μας συγκινεί ακόμη περισσότερο σήμερα, με το βάθος της μουσικής και της σκέψης του, την ευκρίνεια της αντίληψής του, την τρυφερότητα της μοναδικής εσωτερικής φωνής του και τη δυναμική σκηνική του παρουσία.

O Νορβηγός μουσικός θα βρεθεί στη χώρα μας – με full band- για τέσσερις συναυλίες σε ισάριθμες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, τον Απρίλιο του 2016, στο πλαίσιο της περιοδείας του Lioness Tour για την προώθηση του νέου του άλμπουμ.

Συγκεκριμένα οι ημερομηνίες των συναυλιών του στην Ελλάδα έχουν εξής:

Πέμπτη 21 Απριλίου, Θεσσαλονίκη – Principal Club Theater
Παρασκευή 22 Απριλίου, Βόλος – Lab Art
Σάββατο 23 Απριλίου, Αθήνα – Piraeus 117 Academy
Δευτέρα 25 Απριλίου, Ηράκλειο – Cine Studio
Το setlist των συναυλιών θα περιλαμβάνει τραγούδια που έχει αγαπήσει ιδιαίτερα το κοινό, από τις μέρες των Madrugada έως αυτά του πρόσφατου, 5ου, προσωπικού άλμπουμ του Høyem, Lioness.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *