Ο Γ. ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Εργασίας για τη διακοπή δημοσιοποίησης των στοιχείων του συστήματος «ΗΛΙΟΣ» από τον περασμένο Αύγουστο κατέθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης, καταγγέλλοντας την ηγεσία του υπουργείου για «σκοταδισμό και αδιαφάνεια».

Όπως επισημαίνει ο κ. Βρούτσης στη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για το ασφαλιστικό στη Βουλή, ο υπουργός Εργασίας «προσπάθησε να δικαιολογήσει τη διακοπή της δημοσιοποίησης  των στοιχείων του ΗΛΙΟΣ με το ατεκμηρίωτο επιχείρημα ότι τα στοιχεία είναι “πειραγμένα”».

«Πρόκειται για παραλήρημα λαϊκισμού και φθηνής προπαγάνδας, που χρησιμοποιείται προκειμένου να καλύψει σκοπιμότητες, ανικανότητα, αδιαφάνεια και την ακύρωση κάθε μεταρρύθμισης από το ΣΥΡΙΖΑ», σχολιάζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., τονίζοντας ότι με την εφαρμογή του συστήματος ΗΛΙΟΣ από την 1η Ιουνίου του 2013 λύθηκε ένα πρόβλημα δεκαετιών, αφού «δεν γνωρίζαμε πόσους συνταξιούχους και πόσες συντάξεις έδινε η χώρα, ενώ ταυτόχρονα δεκάδες χιλιάδες πλασματικές συντάξεις  (μαϊμού) δεν μπορούσαν να εντοπιστούν και να διακοπούν».

Αφήστε μια απαντήση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *