Ο DOCTOR STRANGE ΕΙΝΑΙ BENEDICT CUMBERBATCH

Το πρώτο τρέιλερ από τον Doctor Strange της Marvel με πρωταγωνιστή τον Benedict Cumberbatch κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο -αφού παρουσιάστηκε πρώτα στο σόου του Τζίμι Κίμελ.

Το Doctor Strange είναι η δεύτερη μεγάλη ταινία της Marvel για το 2016 (η πρώτη είναι το Captain America: Civil War που θα φέρει αντιμέτωπους τους Κάπτεν Αμέρικα και Iron Man).

Ο Σκοτ Ντέριξον (Ο Εξορκισμός της Έμιλι Ρόουζ) σκηνοθετεί τον Cumberbatch στον ρόλο του Δρ. Στρέιντζ, ενός χειρούργου που αποκτά μαγικές δυνάμεις.

Το καστ περιλαμβάνει και άλλα δυνατά ονόματα όπως τους Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Τίλντα Σουίντον, Μαντς Μίλκελσεν και Τσιγουέτελ Ετζίοφορ.

Το πρώτο τρέιλερ φαίνεται να παραπέμπει στον κόσμο του Κρίστοφερ Νόλαν, και ειδικά στο Inception, καθώς περιλαμβάνει αρκετές εντυπωσιακές σκηνές, χειρισμό του χώρου και μπόλικα ειδικά εφέ. Σε μία α λα Dr House ερμηνεία, ο Cumberbatch – με αμερικανική προφορά- εμφανίζεται αρχικά κυνικός απέναντι σε μία διαφορετική πραγματικότητα.

Η υπόθεση έχει ως εξής: ο Στίβεν Στρέιντζ, νευροχειρουργός, πέφτει θύμα αυτοκινητιστικού ατυχήματος που έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χέρια του. Θα βρει λύση στην «Αρχαία», επικεφαλής μίας μυστικής κοινότητας μάγων που διδάσκει τον Dr. Strange. Επιστρέφοντας στη Νέα Υόρκη, ο Dr. Strange θα πρέπει να γίνει ο υπερασπιστής της γης από τις μαγικές απειλές.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *