Νέα στοιχεία για το αποτρόπαιο έγκλημα στην Καλλιθέα

Και ενώ μέχρι χθες τα ιατροδικαστικά πορίσματα δεν μπορούσαν να εξακριβώσουν εάν ο άτυχος 63χρονος ναυτικός είχε τοποθετηθεί ζωντανός στην κατάψυξη του διαμερίσματός του στην Καλλιθέα, τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως, έρχονται να αποδείξουν πως πιθανότατα η ασφυξία του προήλθε πριν κρατηθεί εκεί κλεισμένος.

Πιο αναλυτικά, η ασφυξία φαίνεται να προήλθε από μονωτική ταινία που του έβαλαν στο στόμα, ενώ εν συνεχεία του έβαλαν σακούλα στο κεφάλι. Να σημειωθεί πως οι εξετάσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, οπότε δεν έχουν εντοπιστεί και τα ακριβή αίτια αλλά και οι συνθήκες θανάτου του.

Κύρια ύποπτη για τη δολοφονία του άτυχου άντρα, είναι η 45χρονη, βουλγαρικής καταγωγής, σύζυγός του, η οποία παραμένει εξαφανισμένη. Η γυναίκα φαίνεται να υπερείχε από τον 65χρονο σωματικά και έτσι κρίνεται πολύ πιθανό να μπόρεσε να τον ακινητοποιήσει αλλά και να τον μεταφέρει στην κατάψυξη μετά τη διάπραξη του εγκλήματος. Για το λόγο αυτό, η Ελληνική Αστυνομία σε συνεργασία με την Ιντερπόλ, βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση για τον εντοπισμό της ίδιας αλλά και του γιού της, που είχε αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο της.

Αφήστε μια απαντήση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *