«ΝΑΥΜΑΧΙΕΣ» ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΟ – ΠΑΟΚ

Μονομαχίες των ομάδων που καταλαμβάνουν τις θέσεις 2-5 του βαθμολογικού πίνακα, περιλαμβάνει η αυριανή 13η αγωνιστική της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών. Το σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στο Λαιμό, όπου η Βουλιαγμένη υποδέχεται τον Εθνικό και με νίκη ουσιαστικά «σφραγίζει» τη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη παραμένει αήττητη στα παιχνίδια της πλην Ολυμπιακού (έχει μόνο μία ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό), αλλά και οι Πειραιώτες διαθέτουν εξαιρετικά αξιόμαχη ομάδα και θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να διατηρηθούν στην τρίτη θέση. Σημειωτέον ότι οι δύο ομάδες θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες σε περίπου δύο εβδομάδες (4/3), στον ημιτελικό του φάιναλ-φορ του κυπέλλου.

Το Ιλίσιο κολυμβητήριο άνοιξε ξανά, αφού επιδιορθώθηκαν τα προβλήματα στον λέβητα, και θα υποδεχθεί το Σάββατο την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τις δύο ομάδες που ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση της κατάταξης και δίνουν μάχη για το πλεονέκτημα έδρας στην Α΄ φάση των πλέι-οφ.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από ήττα στην Άλιμο από τον Υδραϊκό και δεν έχουν περιθώρια νέων απωλειών, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός εκτός έδρας απέναντι στις ομάδες της πρώτης τετράδας.

Ενδιαφέρον ματς θα γίνει και στη Γλυφάδα, όπου ο τοπικός ΑΝΟΓ παίζει ίσως το το τελευταίο του «χαρτί» για πρόκριση στα πλέι-οφ, υποδεχόμενος τον Υδραϊκό που βρίσκεται στην έκτη θέση. Εισιτήριο για τα πλέι-οφ διεκδικεί και η Χίος, η οποία θα ψάξει τους τρεις βαθμούς στον Άλιμο απέναντι στο Καλαμάκι.

Το Παλαιό Φάληρο θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του απέναντι στην ουραγό ΝΕ Πατρών, ώστε να εξασφαλίσει ένα μεγάλο προβάδισμα στο (πολύ πιθανό) σενάριο οι δύο ομάδες να τεθούν αντιμέτωπες στα πλέι-άουτ. Όσο για τον πρωταθλητή και πρωτοπόρο Ολυμπιακό, θα ξεμπερδέψει με ακόμη μία τυπική διαδικασία, αυτή τη φορά απέναντι στην Ηλιούπολη.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/2

ΝΟΒ 16:00 Βουλιαγμένη-Εθνικός (Κουρέτας, Σπανούδης)

«Αντ. Δημητρόπουλος» 16:30 Γλυφάδα-Υδραϊκός (Κουρτίδης, Βόσικας)

Παλαιού Φαλήρου 17:00 Παλ. Φάληρο-ΝΕ Πατρών (Δαμιανάκης, Γιαννέλης)

Ιλίσιο 17:00 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (Κωνσταντινίδης, Πολυχρονόπουλος)

Αλίμου 18:00 Καλαμάκι-Χίος (Αχλαδιώτης, Σπανούδης)

«Π. Καπαγέρωφ» 19:00 Ολυμπιακός-Ηλιούπολη (Κατσώνης, Δερελής)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *