ΜΟΣΧΑΤΟ: ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΕ ΓΑΤΑΚΙ…ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ…

«Σήμερα ήρθαμε αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό έγκλημα στην οδό Πυρρή στο Μοσχάτο Αττικής, με την δολοφονία ενός μωρού γάτου…4 μόλις μηνών. Το άτυχο, αδέσποτο μωρό, εμπιστευόταν και πλησίαζε τους ανθρώπους. Η αγάπη του λοιπόν στο απαίσιο είδος μας, του στοίχισε την ζωή του. Η ζωή του μωρού σταμάτησε με τον πιο βίαιο τρόπο, το ζωάκι χτυπήθηκε ανελέητα στον πεζόδρομο, τα αίματα του βρίσκονται σχεδόν παντού στο σημείο, το κεφαλάκι του έγινε στην κυριολεξία σμπαράλια. Στην συνέχεια ο δράστης κρέμασε το μωρό από μια θηλειά στα κάγκελα της πολυκατοικίας. Φτάσαμε στο σημείο όπου το ζωάκι περισυλλέχθηκε. Καλέσαμε την αστυνομία για την καταγραφή του συμβάντος, ενώ καταθέσαμε και καταγγελία μαζί με την μάρτυρα που είδε το άτυχο ζωάκι, στο Α.Τ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ.  Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε και δημόσια τους αστυνομικούς για την άμεση ανταπόκριση τους» αναφέρει στην καταγγελία της η πρόεδρος του Φιλοζωϊκού Σωματείου Μοσχάτου – Ταύρου, Παναγιώτα Μάλλη.

GATAKI4
H θηλειά στα κάγκελα της πολυκατοικίας όπου κρέμασαν το άτυχο γατάκι…Φωτογραφία: www.zoosos.gr

Tο περιστατικό έγινε μετά τις 03:00 τα ξημερώματα Σαββάτου. Παρακαλούμε πολύ όποιος είδε ή άκουσε κάτι, μπορεί να πάει στο αστυνομικό τμήμα Μοσχάτου. Και το πιο μικρό στοιχείο είναι πολύτιμο και αξίζει να κατατεθεί. Ο δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσα μας. Κάποιος που έχει τόσο βίαια ένστικτα για να μπορέσει να βασανίσει έτσι ένα αθώο πλάσμα δεν θα σταματήσει εκεί. Μιλήστε, ο δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσα μας, στα παιδιά και στα εγγόνια σας…Αύριο θα κρεμάσει κάποιο παιδί, τότε όμως θα είναι αργά, πολύ αργά…

Υπάρχουν υπόνοιες, πως ίσως το έγκλημα να διαπράχθηκε από νεαρά παιδιά. Κάτοικοι Μοσχάτου, και στο παρελθόν μας είπαν, πως έχουν επιδείξει βίαιη συμπεριφορά. Τίποτα όμως δεν είναι ακόμα σίγουρο. Όποιος γνωρίζει το οτιδήποτε για την δολοφονία του άτυχου μωρού να επικοινωνήσει 6995621381 – 6974891010.

Βοηθήστε, μιλήστε, ο δολοφόνος δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητος και να κυκλοφορεί ανάμεσα μας. Προφυλάξτε αυτές τις αθώες ψυχές, προφυλάξτε εσάς, τα παιδιά κ τα εγγόνια σας, τώρα, αύριο ίσως να είναι αργά…»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *