«ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ» ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Στον «ανοιχτό διάλογο» επιμένει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, απευθύνοντας νέα έκκληση προς τους αγρότες.

«Διάλογο, διάλογο, διάλογο. Δεν γίνεται διαφορετικά» δήλωσε ενδεικτικά, ο κ. Αποστόλου, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Βέβαια, ο υπουργός προειδοποίησε ότι η καθυστέρηση της αξιολόγησης θα επηρεάσει και το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης. «Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είμαστε μόνοι μας. Έχουμε υπογράψει μια συμφωνία η οποία μας δεσμεύει. Δεν έχουν καταλάβει ότι αν πάμε πίσω την αξιολόγηση αυτό θα επηρεάσει και τον σχεδιασμό, το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης» εξήγησε ο κ. Αποστόλου.

Αναφερθείς στην πρόσφατη συνάντηση των αγροτών με τον κ. Τσίπρα, ο υπουργός επισήμανε ότι «όταν οι αγρότες βγήκαν από το ραντεβού δήλωσαν ότι ο διάλογος ήταν ουσιαστικός και εποικοδομητικός, ωστόσο στην ανακοίνωση που βγήκε στη συνέχεια από τα μπλόκα αναφερόταν μεταξύ άλλων: «απελπιστικά μόνος του ο πρωθυπουργός, εγκλωβισμένος από τους αδιάβαστους και ψεύτες υπουργούς του, απογοήτευσε το σύνολο των εδώ και 35 μέρες εξεγερμένων αγροτών της Ελλάδας. Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα οδηγεί το καράβι στα βράχια»».

Καταλήγοντας, ο κ. Αποστόλου υπογράμμισε ότι με βάση την ενιαία πρόταση της κυβέρνησης για ασφαλιστικό – φορολογικό, «όχι μόνο δεν υπάρχει επιβάρυνση για το 85% των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών, αλλά βγαίνουν και κερδισμένοι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *