ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

Παρουσία στην τετράδα διεκδικεί ο Ολυμπιακός που μετά τη νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα πρέπει πάση θυσία να επιστρέψει με το «διπλό» από το Μπάμπεργκ κόντρα στην ομώνυμη γερμανική ομάδα, στην οποία αγωνίζεται ο Νίκος Ζήσης. Το τζάμπολ της αναμέτρησης του 6ου ομίλου είναι προγραμματισμένο στις 21:00 (ΕΡΤ2).

Αμφίβολος για το παιχνίδι στη Γερμανία είναι ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ. Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού παρουσίασε στομαχικές διαταραχές, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά η παρουσία του στη δωδεκάδα θα κριθεί από την εξέλιξη της υγείας του.

Πρόβλημα τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Ντι Τζέι Στρόμπερι, που απείχε από την «ερυθρόλευκη» προπόνηση στη Γερμανία, καθώς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον Αχίλλειο του δεξιού του ποδιού.

Παράλληλα δεδομένη είναι και η απουσία του Ματ Λοτζέσκι γι’ ακόμη έναν αγώνα. Ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο φόργουορντ έμεινε στην Αθήνα και, εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά με την υγεία του, θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα, απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Η άμυνα θα είναι «κλειδί» για τους Πειραιώτες κόντρα στην ομάδα του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Ελλάδας, του Ιταλού Αντρέα Τρινκιέρι.

Μόλις δύο αγώνες εκτός έδρας έχει στο πρόγραμμα ο Ολυμπιακός μέχρι την ολοκλήρωση της φάσης των «16», τον σημερινό και αυτόν με την Κίμκι στη Ρωσία. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του δεν έχουν την… πολυτέλεια για άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, ευελπιστώντας πως θα πετύχουν και 3 νίκες στο ΣΕΦ (Ζαλγκίρις Κάουνας, Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *