ΜΙΑ «ΑΝΑΣΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Η «ΓΙΟΥΒΕ»

Η υπόθεση πρωτάθλημα μοιάζει να τελείωσε στην Ιταλία. Η Γιουβέντους με το άνετο 4-0 επί της Παλέρμο ξέφυγε με 9 βαθμούς από τη Νάπολι και πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε μπορεί να αρχίσει να… πανηγυρίζει. Τυπικά η «Γηραιά Κυρία» θέλει ακόμη 2 νίκες για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια, ωστόσο, η κατάσταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί στη Serie A μετά από 33 αγώνες είναι μάλλον μη αναστρέψιμη από τους «παρτενοπέι».

Η «καταδικασμένη» Βερόνα, με το Βαγγέλη Μόρα να μπαίνει αλλαγή στο 21΄, ηττήθηκε στις καθυστερήσεις από την Φροζινόνε (1-2), η οποία πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενώ με τον Ορέστη Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια της η Ουντινέζε αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο «Φρίουλι» κόντρα στην Κιέβο (0-0).

Μετά από ένα συναρπαστικό ματς στο Μπέργκαμο, Αταλάντα και Ρόμα αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Οι «τζιαλορόσι», με τον Κώστα Μανωλά στην 11άδα (ο Τοροσίδης έμεινε στον πάγκο), προηγήθηκαν αρχικά 2-0, αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή και πέρασαν μπροστά με 3-2. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι «επιστράτευσε» τον Φραντσέσκο Τότι και ο αειθαλής αρχηγός της Ρόμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 85΄, με την ομάδα του πάντως να χάνει την ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση «βολής» τη δεύτερη Νάπολι.

Η Λάτσιο έκαμψε με 2-0 την αντίσταση της φιλοξενούμενης Έμπολι και διατήρησε τις ελπίδες της για ευρωπαϊκή έξοδο.

Με «διπλό» της Μίλαν (1-0) στην έδρα της Σαμπντόρια έπεσε η «αυλαία» της 33ης αγωνιστικής της Serie A.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *