ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ Η ΑΕΚ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

Αντιμέτωπος με απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών στις προσεχείς αγωνιστικές είναι ο Γκουστάβο Πογέτ και καλείται να οργανώσει το πλάνο της ΑΕΚ έχοντας ταυτόχρονα στο μυαλό του τον «γρίφο» των τιμωρημένων.

Από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προέκυψαν δύο νέα προβλήματα: ο Ντίντακ Βιλά συμπλήρωσε επτά κίτρινες και θα χάσει δύο ματς, ενώ η αποβολή του Ροντρίγκο Γκάλο σημαίνει ότι θα πρέπει να απουσιάσει από τον αμέσως επόμενο αγώνα. Όμως, η ΑΕΚ είχε ήδη επιλέξει το ματς με τον Ηρακλή για να εκτίσει ποινή ο Βραζιλιάνος (είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες). Έτσι, αυτεπαγγέλτως χάνει το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, απ’ όπου θα απουσιάσει λόγω καρτών και ο Πέτρος Μάνταλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκάλο μαζί με τον Γιόχανσον είναι οι μοναδικοί παίκτες της ΑΕΚ που έχουν παίξει και στις 22 αγωνιστικές της Super League. Από το Σάββατο, ο Σουηδός θα είναι ο μοναδικός.

Επίσης, τιμωρημένος για το ματς με τον Ηρακλή είναι κι ο Χρήστος Αραβίδης. Πραγματικός χαμός! Θα πρέπει θα θεωρείται βέβαιο ότι ο Ντίντακ αποκλείεται να δηλωθεί για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ, με δεδομένο ότι η «ρεζέρβα» του στην αριστερή πτέρυγα, Άρης Σοϊλέδης, παραμένει τραυματίας, το πιθανότερο είναι ο Πογέτ να τον δηλώσει στους δύο τελευταίους αγώνες της προσεχούς τετράδας.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει διαδοχικά τον Ηρακλή το Σάββατο στο Καυτανζόγλειο (23η αγωνιστική) και στη συνέχεια τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (24η – 28/2), τον Αστέρα στην Τρίπολη (25η – 7/3) και τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ (26η – 14/3).

Συνολικά η ομάδα έχει δεχθεί 58 κίτρινες και τρεις κόκκινες κάρτες από την αρχή της σεζόν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *