ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ, ΜΠΑΓΕΡΝ, «ΓΙΟΥΒΕ» ΚΑΙ ΠΑΡΙ

Τη διαδικασία της παράτασης χρειάστηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να κάμψει το εμπόδιο της Κρίσταλ Πάλας (Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2), να κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας και να «σώσει» έτσι στο φινάλε μια κακή σεζόν.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μάλιστα βρέθηκαν να χάνουν στο 78ο λεπτό, όμως τα γκολ των Μάτα στην κανονική διάρκεια και Λίνγκαρντ στην παράταση, χάρισαν το τρόπαιο στην ομάδα του Λουίς Φαν Γκάαλ, η οποία αγωνιζόταν για 15 λεπτά με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Σμόλινγκ.

Στα πέναλτι η Μπάγερν…

Σε έναν αγώνα που τα είχε όλα, με πολλές χαμένες ευκαιρίες, Μπάγερν Μονάχου και Μπορούσια Ντόρτμουντ χρειάστηκαν τη διαδικασία των πέναλτι (Μπάγερν Μονάχου – Μπορούσια Ντόρτμουντ 0-0) για να στεφθεί ο Κυπελλούχος.

Τελικά νικητές ήταν οι Βαυαροί, οι οποίοι πανηγύρισαν το νταμπλ στον τελευταίο αγώνα του Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της ομάδας.

bayern kupello 2016

Στην παράταση η Γιουβέντους…

Η Μίλαν αποδείχθηκε πολύ σκληρός αντίπαλος για τη Γιουβέντους στον τελικό Κυπέλλου Ιταλίας, όμως η πρωταθλήτρια Ιταλίας κατάφερε με γκολ του Μοράτα στην παράταση (Μίλαν – Γιουβέντους 0-1) να την κερδίσει, να πάρει το τρόπαιο και να πανηγυρίσει το νταμπλ.

juventous kupello 2016

Εύκολα η Παρί στο «αντίο» του «Ίμπρα»

Εύκολο έργο είχε η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία κέρδισε τη Μαρσέιγ (Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν 2-4) και ολοκλήρωσε τη σεζόν με το τρεμπλ (πρωτάθλημα, Λιγκ Καπ και Κύπελλο).

Πρόσωπο του αγώνα φυσικά ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, όπου σκόραρε δύο φορές και είπε «αντίο» στη γαλλική ομάδα.

pari saint germain kupello 2016

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *