ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΜΥΡΝΗ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κρήτη και Σμύρνη … δύο τόποι με έντονους ιστορικούς δεσμούς, σταθμοί της δράσης «Παίζουμε Οικολογικά και Διαπολιτισμικά». To βραβευμένο  μουσικό video του Ερωτόκριτου, με τη συμμετοχή 77 καλλιτεχνών και το μουσικό video – αφιέρωμα / ντοκυμαντέρ στη Σμύρνη, με περισσότερους από 100 καλλιτέχνες, γίνονται παράσταση και μεταφέρονται στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, με σημαντικούς συντελεστές και πλούσιο οπτικό υλικό.

Ο Κωστής Αβυσσινός, ο Χαΐνης Δ. Αποστολάκης, η  Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή, η Αρετή Κετιμέ, η Fide Köksal, ο Γιώργος Μπαγιώκης, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Μάνος Πυροβολάκης και οι σημαντικοί σολίστες Τάσος Αθανασιάς (ακορντεόν), Κυριάκος Γκουβέντας (βιολί), Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι), Βαγγέλης Καρίπης (κρουστά), Γιώργος Παππάς (νυκτά), Tigran Sargsyan (πνευστά) και ο Τάκης Φραγκούς (κοντραμπάσο), ο οποίος έχει και την επιμέλεια της ορχήστρας, μας μεταφέρουν νοερά στο μύθο και στη γοητεία μιας άλλης εποχής, τραγουδώντας αγαπημένα τραγούδια από την Κρήτη, την Σμύρνη και τα παράλια της Μικράς Ασίας.

Μαζί τους ο Χορευτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης.

Σκηνοθετική επιμέλεια: Κοραής Δαμάτης

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης / Αίθουσα Φίλων Μουσικής (Μ1)

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 | Ώρα 21:15

Τιμές εισιτηρίων: Διακ. 35 ευρώ, Α’ θέση 30 ευρώ, Β’ θέση 25 ευρώ, Γ’ θέση 20 ευρώ, 15 ευρώ μαθητικά, φοιτητικά & ανεργίας

Περισσότερες πληροφορίες:

Τ. 2310 895 800 | email: [email protected]

http://www.tch.gr/

Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων

http://www.ticketservices.gr/el/ThessalonikiConcertHall/

http://paizoumeoikologika.org/

Πηγή: www.thestival.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *