ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΑΛΠΙΚΟΣ ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΣ

Ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας εξέφρασε την εκτίμηση στην συνέντευξη του στα Παραπολιτικά ότι «δεν  έχουν εγκαταλειφθεί οι προσπάθειες γενικότερων συναινέσεων ανάμεσα στα αστικά κόμματα τονίζοντας πως προωθείται ένας νέος κάλπικος διπολισμός, με ένα πόλο την κεντροαριστερά του ΣΥΡΙΖΑ που έχει καταλάβει το χώρο του ΠΑΣΟΚ και από την άλλη την  ΝΔ η οποία επιχειρεί να συσπειρώσει δυνάμεις από την ακροδεξιά ως την παραδοσιακή δεξιά αλλά και το κέντρο που καλύπτεται από το ΠΑΣΟΚ τον Λεβέντη και το Ποτάμι».

Επίσης ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε οτι υπάρχει ενδεχόμενο να έχουμε εκλογές μέσα στο 2016 ή να υπάρξει νέα κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας από τα υπάρχοντα κόμματα.

Ερωτηθείς για την στάση του ΚΚΕ στο θέμα του νομοσχεδίου που ρυθμίζει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο είπε πως «στόχος της Κυβέρνησης είναι η αναδιανομή της πίττας με στόχο να ευνοηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για παρασκηνιακές προτάσεις και παζάρια όταν λύνονται με υπουργικές αποφάσεις μια σειρά θέματα όπως το ποιος θα πάρει άδεια».

Αφήστε μια απαντήση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *