ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ, ΠΟΡΤΟ ΚΑΙ ΝΑΠΟΛΙ, ΣΤΟ «Χ» Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, 6ΑΡΑ ΓΙΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Το βαρέλι δεν έχει πάτο για τη Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ του Λουίς Φαν Γκααλ. Σήμερα… κατάφερε να χάσει 2-1 από τη Μίντιλαντ και μάλιστα με ανατροπή στον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» του Europa League.

Σίγουρα εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο ενόψει της ρεβάνς της 25ης Φεβρουαρίου στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά η σημερινή αποτελεί ακόμα μια ταπεινωτική ήττα για τους άλλοτε κραταιούς «κόκκινους διαβόλους».

Αν και έχασε αρκετές κλασικές ευκαιρίες για γκολ η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να σκοράρει και έμεινε στο 0-0 με την Άουγκσμουργκ. Οι «κόκκινοι» έχουν πλέον το πλεονέκτημα για την πρόκριση αφού παίζουν τη ρεβάνς στο «Άνφιλντ».

Επηρεασμένη από την ήττα απέναντι στη Γιουβέντους, άλλα και από την απώλεια της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα Ιταλίας εμφανίστηκε η Νάπολι, η οποία έχασε και από τη Βιγιαρεάλ με 1-0.

Κανένα πρόβλημα απέναντι στην Πόρτο δεν συνάντησε η Ντόρτμουντ όπου κέρδισε 2-0, ενώ ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Φιορεντίνα και Τότεναμ με το μεταξύ τους 1-1.

Η Ραπίντ Βιέννης πλήρωσε τα… σπασμένα της κακής σεζόν για τη Βαλένθια. Οι Ισπανοί συνέτριψαν με 6-0 τους Αυστριακούς και πήραν την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *