ΗΠΑ: ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΝΤ.ΤΡΑΜΠ

Υψηλόβαθμο στέλεχος της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες πως δεν πιστεύει ότι ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων έχει διορίσει κάποιον για να «καυχιέται» αναφορικά με στιγμές της προσωπικής ζωής του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου.

Η δήλωση αυτή γίνεται καθώς οι Δημοκρατικοί κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους, σε ζητήματα που σχετίζονται με τον χαρακτήρα του Τραμπ. Την Παρασκευή, η εφημερίδα»The Washington Post» δημοσιοποίησε ηχητικό απόσπασμα στο οποίο παρουσιάστηκε κάποιος «Τζον Μίλερ» ως ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Τραμπ, μιλώντας για τις ρομαντικές συναντήσεις του Τραμπ, στη διάρκεια συνέντευξης με μία ρεπόρτερ του περιοδικού «People», το 1991.

Αφού άκουσε το ηχητικό αυτό απόσπασμα, στην εκπομπή «State of the Union», του τηλεοπτικού δικτύου CNN, ο Πολ Μάναφορτ υψηλόβαθμος σύμβουλος του Τραμπ, δήλωσε ότι δεν πείστηκε ότι η φωνή στο ηχητικό απόσπασμα ήταν του Τραμπ, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν ο ίδιος, έχει παραδεχτεί ότι χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο. «Δε μπορώ να το καταλάβω. Δε μπορώ να πω ποιος μιλάει στο ηχητικό απόσπασμα. Ο Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι δεν είναι αυτός. Πιστεύω ότι δεν είναι αυτός», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάναφορτ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *