Η ΣΙΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΛΙΓΚ ΚΑΠ

Με τον Καμπαγιέρο να γίνεται ο «ήρωας» του αγώνα, πιάνοντας 3 πέναλτι, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι με 4-1 της Λίβερπουλ και κατέκτησε το League Cup που είναι και ο πρώτος τίτλος της σεζόν σε όλη την Ευρώπη. Η κανονική διάρκεια έληξε 1-1 με τους Φερναντίο και Κουτίνιο να σκοράρουν για κάθε ομάδα, ενώ δεν άλλαξε τίποτα στην παράταση.

Ύστερα από ένα «λευκό» πρώτο ημίχρονο ο Φερναντίνιο άνοιξε το σκορ για τους «πολίτες» στο 49ο λεπτό, για να ισοφαρίσει ο Κουτίνιο στο 83΄ και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση. Οι δύο τερματοφύλακες ήταν σε εξαιρετικό βράδυ, ο Σιμόν Μινιολέ σταμάτησε πολλές φορές τους παίκτες της Σίτι στην κανονική διάρκεια και την παράταση, αλλά στα πέναλτι, καθώς το σκορ δεν άλλαξε, ήταν η ώρα του Γουίλι Καμπαγιέρο.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας έδωσε μια μοναδική παράσταση στη διαδικασία των χτυπημάτων από τα 11 μέτρα, καθώς απέκρουσε τα πέναλτι των Λούκας, Κουτίνιο και Λαλάνα, κι ενώ η διαδικασία είχε ξεκινήσει με τον Τσαν να κάνει το 1-0 και τον Φερναντίνιο να σουτάρει στο δοκάρι! Στη συνέχεια οι Νάβας, Αγουέρο και Τουρέ ήταν ψύχραιμοι απέναντι στον Μινιολέ, που παρότι επέλεξε σωστά γωνία όλες τις φορές, δεν κατόρθωσε να αποκρούσει ούτε μία φορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *