Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ «ΣΚΟΡΠΙΣΕ» ΤΗ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Μετά από τρεις σερί ήττες η Μπαρτσελόνα αντέδρασε και με πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες (καρέ, δύο ασίστ) ισοπέδωσε στο «Ριαθόρ» τη Λα Κορούνια με το εμφατικό 8-0, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της primera division.

Η «Μπαρτσα» με το «τρίποντο» αυτό θα παραμείνει στην κορυφή της κατάταξης, άσχετα με το τι θα κάνουν οι Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης που παίζουν απόψε και θέλει άλλες τέσσερις νίκες για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Χέρι-χέρι» στην κορυφή, όμως, βαδίζει και η Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά τη σημερινή εκτός έδρας νίκης της επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» και, πλέον, η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου συνεχίζεται με αμείωτη ένταση (η Μπαρτσελόνα έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με τους «ροχιμπλάνκος»).

Την αυλαία της βραδιάς έριξε η αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Βιγιαρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Η «βασίλισσα» αν και είχε το άγχος γνωρίζοντας ότι οι δύο αντίπαλοί της, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο είχαν νικήσει, κατάφεραν να επιβληθούν με 3-0.

Ωστόσο, το «κίτρινο υποβρύχιο» δεν παραδόθηκε έτσι εύκολα στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, καθώς πάλεψε σκληρά κυρίως στο πρώτο 45λεπτο. Στην επανάληψη όμως, τα δύο κοντινά γκολ των Βάσκες και Μόντριτς, έβαλαν τέλος στο σασπένς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *